Junior Koeltechnieker à Bruges

Description du poste

Client Description:

Manpower Professional Technics is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures binnen de industrie, technische dienstverlening en bouwsector. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Het is ons doel om op een persoonlijke manier zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat. Je start bij ons steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

Voor een grote technische groep van bedrijven zijn we op zoek naar een junior koeltechnieker met zin om bij te leren.


Job Description:
Als junior koeltechnieker ben je, samen met je collega's,verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van koelinstallaties bij verschillende klanten in jouw regio.

Tot je takenpakket behoort daarbij vooral:

- Opzoeken en oplossen van voornamelijk koeltechnische storingen
- Uitvoeren van koeltechnische herstellingen en installaties
- Administratieve afhandeling van de opdrachten
- Communicatie met de klant
Candidate Profile:
Als junior koeltechnieker heb je een A2 opleiding in elektromechanica, bij voorkeur met specialisatie koeltechnieken, of je bent gelijkwaardig door ervaring. Je beschikt over een certficaat koeltechniek categorie 1.

Je hebt al ervaring opgedaan in een gelijkaardige functie

Je kan zelfstandig en georganiseerd werken en functioneert ook goed in teamverband
What Client Offers:

Na een degelijke opleidingsperiode krijg je een belangrijke functie met veel variatie en technische uitdaging binnen een menselijk bedrijf met reële doorgroeimogelijkheden. Voor dit gezond bedrijf is work-life balance en gezellige werksfeer een belangrijk gegeven. Je zal dan ook werken in dag met vrij vaste werkuren. Je kan je ontwikkelen via een persoonlijk groei- en opleidingstraject door zowel interne als externe opleidingen. Deze zijn mogelijk afhankelijk van jouw behoefte en worden aangemoedigd.

Je start vanaf dag één met een vast contract.

Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (maaltijdcheques van 8 euro, groeps-en hospitalisatieverzekering (DKV), onkostenvergoeding, ...). Tot slot zijn de vakantiedagen (met 12 ADV dagen boven de wettelijke feestdagen) vrij te kiezen. Verdere vakantieopbouw mogelijk via overuren (geen verplichting).


Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Autres
Lieu
Bruges
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
11-04-2021
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Bruges | Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Postuler maintenant

Partager cette offre