Malheureusement cette offre n'est plus active

Junior Accountant (m/v) à Dendermonde

Description du poste

Wat ga je doen?

Eerst ervaring achter de rug in Accountancy? Wil je jouw ervaring uitbouwen binnen een internationale omgeving?
Dan ontvangen jouw collega's van Finance je met open armen als Junior Accountant.
We zoeken namelijk extra ondersteuning voor één van de grootste en onafhankelijke bouwstaalproducenten in Europa om hun financiële afdeling onder handen te nemen. Als Junior Accountant wil dit zeggen dat je zal in staan voor:
- de aankoop -en verkoopfacturen
- het matchen van deze aankoopfacturen aan de orders
- de kosten -en facturatie-codering
- het opvolgen van de levering en facturatie van de aankooporders
- ondersteuning bij het debiteurenbeheer
Enzo verder. Zoals je ziet, de ideale functie om jou nog meer te kunnen verdiepen in de financiële sector.

Wie ben jij?

Het spreekt voor zich dat je een echte passie moet hebben voor Accountancy in deze functie en in dit team. Iedereen is er gedreven door cijfers en nauwkeurigheid in deze cijfers. Deze worden allemaal digitaal verwerkt dus ook het digitale luik moet jou zeker en vast liggen. Je behoort tot een team en zal contact hebben met aankopers en leveranciers, vlot communiceren en alles in vraag stellen zijn jou dan ook niet vreemd.

Iedereen heeft zijn eigen taken maar zijn allemaal direct bereidt om bij te springen indien nodig bij collega's. Dit werkt natuurlijk langs twee kanten dus verwachten we van jou een grote zelfstandigheid maar ook dat je een echte teamplayer bent.
 • Opleiding: Van een Junior Accountant verwachten we een bachelor diploma in Accountancy & Fiscaliteit of je kan dit gelijk stellen aan een degelijke ervaring.
 • Vakkennis: Ervaring met een boekhoudsysteem is zeker een plus. Heb je dit niet verwachten we wel dat je voldoende digitaal sterk bent om dit snel aan te leren.
 • Talenkennis: Aangezien je in een internationale omgeving zal terecht komen mag je zeker geen schrik hebben om ook Frans en Engels te babbelen.
 • Wat bieden wij jou?

  Los van de mogelijkheden om jou verder te verdiepen in Accountancy met dit cijfergericht team mag je een mooi loon verwachten afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Daar boven op ontvang je maaltijdcheques van €6,5, een hospitalisatieverzekering bij DKV, een groepsverzekering, een laptop en een GSM. Aangevuld met een degelijke interne opleiding en mogelijkheden om door te groeien volgens jouw kwaliteiten.

  Informations supplémentaires

  Statut
  Inactif
  Formation requise
  Autres
  Lieu
  Dendermonde
  Heures de travail par semaine
  8 - 40
  Type de Contrat
  Temps plein/ CDD
  Secteur
  Finance / Comptabilité
  Permis de conduire BE/EU exigé
  Non
  Voiture exigée
  Non
  Lettre de motivation exigée
  Non
  Langues
  Français

  Finance / Comptabilité | Temps plein/ CDD | Autres

  Enregistrez-vous dès maintenant!

  Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

  Inscription gratuite