(JUNIOR) PROJECTLEIDER VERANDABOUW à Sint-Niklaas

Description du poste

Sint-Niklaas | Projectleider | Verandabouw | Autocad 2D | Opleidingstraject | Bedrijfswagen | 1081302 Jouw nieuwe functie
Als projectleider groei je door na een opleidingstraject waarbij je je dossiers van A tot Z beheert. Na de opmeting bij de klant, teken je de plannen voor de aannemingswerken uit in Autocad 2D. Doorheen het hele project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je houdt contact met de aannemers voor de planning en het overlopen van de komende dossiers. Je voert controleopmeting uit bij de klant en neemt de productiematen. Met de nodige details stuur je het dossier door naar de technische collega’s die het in een productiedossier uittekenen. Voor de start van de plaatsing hou je een briefing met de plaatsingsploeg om door alle details van montage te gaan. Bij de grotere dossiers voer je op het einde de oplevering uit.

Jouw profiel

Voor de job van projectleider kijken wij uit naar kandidaten die een opleiding in een bouwkundige richting gevolgd hebben, aangevuld met relevante ervaring. Tekenaars Autocad 2D die willen doorgroeien naar de functie van projectleider zijn zeker ook welkom. Er is een degelijke opleiding voorzien. Je hebt oog voor technische details (van opmeting tot planopmaak). Je kan goed multitasken. Als vlotte communicator onderhoud je goede relaties met aannemers en klanten.

Wat krijg je hiervoor terug?
Als projectleider kom je terecht in een dynamisch, jong en familiale omgeving terecht waar je voldoende verantwoordelijkheden en vrijheid krijgt om te groeien. Naast een sterke technische en collegiale ondersteuning krijg je een aantrekkelijk salarispakket met bedrijfswagen.

Over de organisatie
Onze klant is sinds 37 jaar ontwikkelaar en een vooruitstrevende producent van verschillende soorten terrasoverkappingen en verandasystemen. Ter versterking van een team van 85 gepassioneerde medewerkers en eigen plaatsingsploegen is Hays Construction Gent op zoek naar een projectleider.

Solliciteer direct op deze vacature

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Autres
Lieu
Sint-Niklaas
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
job week-end
Date de publication
06-04-2021
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | job week-end | Autres

Postuler maintenant

Partager cette offre