INTERNSHIP - Junior HR Recruitment Administrator à Ghent

Description du poste

Position Description

Introductie
Onze site ontstond officieel in met de officiële opening van onze Truckassemblage fabriek. Het vertrouwen in de Belgische know-how maakte van Gent de perfecte centrale plaats voor alle Volvo Group activiteiten. Het duurde dan ook niet lang om de site verder uit te breiden tot wat deze vandaag is: een centrale plaats waar verschillende expertises samenkomen en onze verschillende departementen bemannen. De site vandaag kent het grootste magazijn van de Volvo Group en heeft 3 fabrieken met oog voor kwaliteit, veiligheid en performantie.
 

Ontmoet jouw team
We zijn vandaag met 2 enthousiaste medewerkers die samenwerken aan één gemeenschappelijk doel: de site voorzien van de meest gemotiveerde, getalenteerde en enthousiaste medewerkers. Ons team kent een mix van ervaringsdeskundigen en startende professionals, die samen niet alleen hard werken maar ook genieten van een vleugje humor tussendoor.
 

Jouw ideale stage?
Volg je een opleiding binnen HR en ben je geboeid door alles wat met rekrutering te maken heeft? Ben je benieuwd hoe wij de juiste mensen selecteren en wil je zelf graag de kneepjes van het vak leren? Zoek niet langer verder, want wij hebben voor jou de perfecte stageplaats!

 • De rode draad doorheen jouw stageperiode zal bestaan uit administratieve ondersteuning. Samen met de recruitment administrator zal jij ervoor zorgen dat elke stakeholder up-to-date blijft en dat kandidaten goed worden opgevolgd.
 • Ook beschik jij over een gezonde dosis mensenkennis en weet jij de juiste mensen te selecteren en aan te spreken. Zo zal een deel van jouw takenpakket bestaan uit searchen op verschillende jobboards.
 • Ben je ook nog eens communicatief ingesteld? Perfect! Samen met jouw collega’s zal je Volvo Group vertegenwoordigen op jobbeurzen waar je de kans krijgt je te profileren als een echte Volvo Ambassador.
 • Verder zal jij de kans krijgen om ons nieuw stagebeleid verder op te volgen en verder uit te breiden. Laat je inspireren, leg contacten en durf zelfstandig werken. Bedenk wat jij als stagiair leuk zou vinden, maak een echte community op en organiseer momenten voor onze Volvo Group studenten om samen te komen en ervaringen uit te wisselen.
 • Allerlaatst zal je in een ander belangrijk project ook ondersteuning bieden in het vinden van kandidaten binnen een specifieke doelgroep.
   
 • Zijn wij 'the perfect match'?

  Jij hebt een echte can-do mentaliteit. Je houdt ervan om dingen in handen te nemen en zoekt graag naar 'the bigger picture'. De wereld van Recruitment and Selection is voor jou een bron van inspiratie en je ontdekt graag hoe het proces in elkaar zit. Jouw kwaliteiten:
   
 • Je volgt een opleiding binnen HR (Psychologie, Handelswetenschappen,...).
 • Je bent commercieel en communicatief. Je weet mensen te doorgronden en weet hoe je anderen kan inspireren.
 • Je bent analytisch ingesteld met een gezonde dosis mensenkennis.
 • Je houdt ervan om ook zelfstandig te werk te gaan.
 • Je ben administratief zeer nauwkeurig en bent een echt organisatorisch talent.
 • Je bent pro-actief en neemt graag initiatief.
 • Last but not least, je bent optimistisch ingesteld en houdt wel van een vleugje humor. “A job where you can work hard and have fun with your colleagues at the same time is the best job.”
 •  

  Bijna overtuigd?
  Herken jij jezelf helemaal in deze vacaturetekst? Heb je zin om stage te lopen bij een team waar hard werk, humor en team work voorop staan? Wij bieden jou alvast de kans om deze stage volledig in handen te nemen en naar eigen interesses extra projecten op jou te nemen. Geloof jij de creatieve, administratieve duizendpoot te zijn die wij zoeken? Wij belonen alvast jouw enthousiasme en leergierigheid met gratis lunch (elke dag) in ons bedrijfsrestaurant. Do you speak French fries, because we do ;).

  Dit is jouw moment om te stralen!
  Ben jij ervan overtuigd dat deze stage voor jou de ideale opportuniteit is? Wil je graag samen met ons het avontuur induiken en 'the war for talent' aangaan? Aarzel niet langer, solliciteer nu via of via onze website. Tot snel, nieuwe collega!

   

  Informations supplémentaires

  Statut
  Actif
  Formation requise
  Autres
  Lieu
  Ghent
  Heures de travail par semaine
  8 - 40
  Type de Contrat
  Temps plein/ CDD
  Date de publication
  11-04-2021
  Secteur
  Ressources humaines / Recrutement
  Permis de conduire BE/EU exigé
  Non
  Voiture exigée
  Non
  Lettre de motivation exigée
  Non
  Langues
  Français

  Ressources humaines / Recrutement | Temps plein/ CDD | Autres

  Postuler maintenant

  Partager cette offre