Malheureusement cette offre n'est plus active

JUNIOR IT MEDEWERKER à Zwijndrecht

Zwijndrecht | Junio IT medewerker | Kmo | Brede rol | Rechterhand IT manager | 1081656 Jouw nieuwe functie Als junior IT medewerker sta je in voor de brede support van de server- en netwerkinfrastructuur van de collega’s, zowel nationaal als internationaal (voor de vertegenwoordigers in het buitenland). Zo kom je in contact met pc’s, desktops, scanapparatuur in het magazijn, randapparatuur, security (firewalls) & back-ups. De verleende support gebeurt van op afstand via telefoon of mail en kan on site zijn op HQ. Naast de support sta je ook in voor de installatie en preconfiguratie van hardware. Je staat in nauw contact met de users en overlegt veel met de IT manager van wie jij de rechterhand bent. Het is de bedoeling dat jij na verlo

Description du poste

Zwijndrecht | Junio IT medewerker | Kmo | Brede rol | Rechterhand IT manager | 1081656 Jouw nieuwe functie
Als junior IT medewerker sta je in voor de brede support van de server- en netwerkinfrastructuur van de collega’s, zowel nationaal als internationaal (voor de vertegenwoordigers in het buitenland). Zo kom je in contact met pc’s, desktops, scanapparatuur in het magazijn, randapparatuur, security (firewalls) & back-ups. De verleende support gebeurt van op afstand via telefoon of mail en kan on site zijn op HQ. Naast de support sta je ook in voor de installatie en preconfiguratie van hardware. Je staat in nauw contact met de users en overlegt veel met de IT manager van wie jij de rechterhand bent. Het is de bedoeling dat jij na verloop van tijd functioneert als volwaardig systeem- en netwerkbeheerder, maar dat je ook nog de support voor je rekening neemt.

Jouw profiel
Voor deze vacature van junior IT medewerker beschik je over een diploma in IT of heb je een eerste ervaring opgedaan in IT. Je bent zeer vertrouwd met MS Office. Kennis van SQL/ERP/WMS systeem is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Je bent communicatief, to the point en leergierig. Je hebt een hands-on-mentaliteit en kan autonoom aan de slag. Je spreekt vlot Nederlands en Engels alsook bij voorkeur een woordje Frans.

Wat krijg je hiervoor terug?
Onze klant biedt een boeiende en uitdagende job bij een duurzame kmo. Je start op interimbasis met optie vast. Je krijgt maaltijdcheques en na een succesvolle interimperiode is een bedrijfswagen een optie.

Over de organisatie
Onze klant is een groeiend internationaal bedrijf binnen de automotive sector.

Solliciteer voor deze vacature

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Zwijndrecht
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Informatique / Télécommunication
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Informatique / Télécommunication | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite