Junior account manager regio Antwerpen

Description du poste

Functieomschrijving

Ben je een enthousiaste doorzetter die niet plooit voor deadlines en targets? Hou je ervan om klanten te vinden en binden? En voer je een overtuigende babbel in het Frans en het Nederlands? Spring aan boord van ons salesteam, en sla die kleine ondernemingen aan de haak!

B2B is absolutely crucial in our strategy and is one of the key growth pillars of Telenet in the next 3 years John Porter, CEO of Telenet

Krijg jij een kick van het actief aantrekken van nieuwe business en het matchen van vraag en aanbod ?

Dan ben jij de collega die we zoeken om ons B2B sales team in Antwerpen te versterken !

Als Associate Account Manager ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe business klanten in overeenstemming met de vooropgestelde sales doelstellingen. Je richt je op kleine ondernemingen tot en met 5 medewerkers. Via doelgerichte prospectie en diverse netwerkactiviteiten leg je contacten en breid je je klantenbestand uit. Je onderhandelt en volgt end2end op tot het sluiten van de deal.Je biedt een professionele en kwalitatieve service en volgt jouw klantenportefeuille persoonlijk en autonoom op. Je focust je hierbij op de verlenging van bestaande overeenkomsten en upselling. Je bent de commerciële SPOC wat betreft alle noden en behoeften van je klanten.Je rapporteert rechtstreeks aan de sales manager.

Profiel

Je hebt een eerste B2B ervaring als sales (preferabel 1- 2 jaar).Je bent heel klantgericht en gedreven, prospectie schrikt je niet af.Aan communicatieve skills is er bij jou geen gebrek. Je bent enthousiast, matuur en je weet ondernemers te overtuigen bij onderhandelingen.Je bent een doorzetter met een hands- on mentaliteit; je bent resultaatgericht en stressbestendig.Je bent uitstekend georganiseerd en je kan zowel autonoom als in teamverband werken.Je kan je snel aanpassen aan veranderende omgevingen en aan verschillende mensen.Je anticipeert en grijpt kansen zonder af te wachten tot dit je opgedragen wordt.Je spreekt vlot Nederlands.

Herken je jezelf hierin? Dan kijken we uit naar een persoonlijk gesprek met jou.

Jobgerelateerde competenties

 • Het plan voor klantenwerving ontwerpen en de klantbezoeken plannen
 • Het commerciële voorstel uitwerken
  Samen met de klant de voorwaarden van de verkoopovereenkomst of de prijsraming overeenkomen
 • De gegevens over de activiteiten van de dienst of de organisatie opvolgen en analyseren
  Een vooruitgangstraject voorstellen
 • Klanten: Bedrijven
 • Aanbod

  Meteen een vast contractCompetitief loon aangevuld met extra legale voordelen

  Telenet Business? De naam zegt het eigenlijk zelf: we maken het verschil voor bedrijven, organisaties en overheden. Hoe? Door de digitale wereld voor hen toegankelijk te maken. We maken dat ze mee zijn met de digitalisering en een stap voorop kunnen blijven op hun concurrentie. We bieden professionele - van internet via digitale tv tot mobiele & vaste telefonie én digitale oplossingen mét impact aan. Ja, we hebben ook kaas gegeten van IT: hosting, camerabewaking, toegangscontrole van gebouwen

  Informations supplémentaires

  Statut
  Actif
  Formation requise
  Autres
  Lieu
  Antwerp
  Heures de travail par semaine
  8 - 40
  Type de Contrat
  Temps plein/ CDD
  Date de publication
  06-04-2021
  Secteur
  Vente au détail / Commerce / Distribution
  Permis de conduire BE/EU exigé
  Non
  Voiture exigée
  Non
  Lettre de motivation exigée
  Non
  Langues
  Français

  Vente au détail / Commerce / Distribution | Temps plein/ CDD | Autres

  Postuler maintenant

  Partager cette offre