Technieker Weekend ploeg - Regio Brugge - Vast contract à Bruges

Description du poste

Client Description:

Weekendtechnieker Internationaal Voedingsbedrijf – Regio Brugge –
 Vast contract

Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Onze klant is een gevestigde internationale voedingsproducent. Met een absolute top product worden ze aanzien als een van de belangrijkste speler in hun vakgebied.

In het teken van groei gaan ze vandaag op zoek naar extra technisch talent. Concreet verwelkomen ze een gedreven technieker om de productie in het weekend te onderhouden.

Technisch geschoold richting Elektromechanica? Ervaring binnen industrieel onderhoud? Op zoek naar werk in de weekendploeg?

Lees zeker verder: dit is een job voor jou!


Job Description:

Als weekendtechnieker word je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het geautomatiseerd machinepark. Je lost zelfstandig storingen op en gaat daarnaast preventies uitvoeren volgens de vooropgestelde planning. Je sleutelt actief aan uiteenlopende machines waaronder transportbanden, snij-, spuit-, kook-, wikkel-, verpakkingsmachines, etc.

Het werk is divers van aard en omvat zowel uitdagingen op het gebied van elektriciteit, elektronica, mechanica, alsook pneumatica.

Je deelt actief jouw bevindingen omtrent het machinepark en denkt constructief mee over optimalisaties.


Candidate Profile:

Je bent in het bezit van een A2 of bachelor richting elektromechanica, automatisatie, etc. Daarnaast kun je een aantal jaar ervaring voorleggen als industrieel technieker. Hierdoor heb je een sterke kennis van industriële elektriciteit, mechanica, elektronica en pneumatica. Heb je daarnaast een basis van automatisatie en PLC sturingen, dan wordt dit gezien als een grote troef.

Als persoon werk je graag hands-on, oplossingsgericht en kun je zowel zelfstandig als in teamverband aarden. Je bent bereid om in de weekend ploeg te werken en dit afwisselend in dag- en nachtdienst (6u-18u & 18u tot 6u).

Tot slot ben je goed communicatief in het Nederlands.


What Client Offers:

Je krijgt onmiddellijk een vast contract bij een internationaal stabiel bedrijf binnen de voedingsindustrie. Je komt terecht in een firma met oog voor kwaliteit, menselijke waarden en innovatie op alle domeinen. Conform je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijk salaris aangevuld met maaltijdcheques en verzekeringen. Doorgroeimogelijkheden liggen voor het grijpen!

Je mag je eveneens verwachten aan een uitgebreide opleidingsperiode de eerste maanden.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Autres
Lieu
Bruges
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
06-04-2021
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Bruges | Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Postuler maintenant

Partager cette offre