Malheureusement cette offre n'est plus active

Student belader (m/v) - SUEZ Antwerpen

SUEZ in regio Antwerpen zoekt gemotiveerde studenten om tijdens de kerstperiode, en eventueel ook tijdens het schooljaar in de week, beladers voor de afvalophaling bij SUEZ.Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aan-huisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc).Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld.Je zal manueel het afval in de vrachtwagen deponeren en/of de container.Het is mogelijk om zowel in de week te werken en/of in de vakanties. (weekendwerk kunnen we helaas niet specifieke studievereisten.•Je werkt telkens met vroege uren waardoor je in de loop van de namiddag stopt met werken. Er kan gestart worden vanaf 4u30.•Je bent beschikbaar tijdens de kerstperiode en/of ti

Description du poste

SUEZ in regio Antwerpen zoekt gemotiveerde studenten om tijdens de kerstperiode, en eventueel ook tijdens het schooljaar in de week, beladers voor de afvalophaling bij SUEZ.

Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aan-huisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc).

Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld.
Je zal manueel het afval in de vrachtwagen deponeren en/of de container.
Het is mogelijk om zowel in de week te werken en/of in de vakanties. (weekendwerk kunnen we helaas niet specifieke studievereisten.
•Je werkt telkens met vroege uren waardoor je in de loop van de namiddag stopt met werken. Er kan gestart worden vanaf 4u30.
•Je bent beschikbaar tijdens de kerstperiode en/of tijdens het schooljaar (door bijvoorbeeld lesvrije dagen)
•Je hebt eigen vervoer (Rijbewijs B + eigen wagen) en kan op één of meerdere sites geraken in regio Antwerpen (Luithagen, Kontich, Beerse
•Je hebt een goede kennis Nederlands. (begrijpen en kunnen lezen omwille van de krijgt een mooi loon aangeboden.
Je werkt telkens met vroege uren.
Je komt in een fijn bedrijf terecht waar een collegiale sfeer hangt.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Antwerp
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite