JUNIOR MONTEUR HOOGSPANNING à Beveren

Description du poste

Client Description:
Manpower Industry is specialist in het rekruteren van bedienden en arbeiders voor technische en ondersteunende functies. We gaan telkens voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant. Dit is wat we doen. Welcome to a world of opportunity. Voor een marktleiding is onderhoud aan hoogspanningsprojecten zoeken wij een junior Monteur.
Job Description:
Als monteur werk je mee op de werven in een team. Je monteert staalstructuren, schakelkasten en hoogspanningstoestellen. Je controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk en je neemt deel aan de dagelijkse veiligheidsvergadering.
Candidate Profile:
Wij zoeken een gedreven kandidaat met een technische interesse of basiskennis. Je bent leergierig en je werkt graag op locatie in een team. Je spreekt vlot Nederlands en je hebt aandacht voor veiligheid.Je bent in het bezit van een VCA attest.
What Client Offers:
Je krijgt een stabielen baan in een sterke groep. De job is heel uitdagend en afwisselend met kans om bij te leren en te groeien. Uiteraard ontvang je een mooi loon met extra voordelen. 

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Autres
Lieu
Beveren
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
11-04-2021
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Beveren | Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Postuler maintenant

Partager cette offre