JUNIOR VERTEGENWOORDIGER (M/V) à Sint-Niklaas

Description du poste

Client Description:

JUNIOR VERTEGENWOORDIGER (M/V)

MANPOWER Office People is specialist in het rekruteren van bedienden. We gaan telkens voluit voor de 'Perfect Match' tussen werkgever en sollicitant!

Momenteel zijn wij op zoek naar een JUNIOR VERTEGENWOORDIGER!


Job Description:

Als JUNIOR VERTEGENWOORDIGER ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van het klantenbestand. Je zal instaan voor het aanbrengen van nieuwe klanten, het genereren van afspraken en het onderhandelen en afsluiten van contracten. Je zal starten met een inwerktraject van 2 maanden. Hierin zal je leren hoe je klanten telefonisch kan aanwerven en hoe je hen overtuigt van de toegevoegde waarde van het bedrijf!


Candidate Profile:

Bij voorkeur beschik je over een hoger diploma of je hebt reeds ervaring in een soortgelijke functie. Je bent commercieel ingesteld en bent salesminded. Je bent communicatief sterk en kan mensen moeiteloos overtuigen van jouw passies! Bovendien kan je zelfstandig werken en ben je ondernemend en resultaatgericht. Je hebt ook interesse in online marketing en je leert graag bij!


What Client Offers:

Een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden! Naast jouw vast loon, ontvang je ook commissie, firmawagen, tankkaart, laptop en gsm. Je komt terecht in een sterk groeiende onderneming.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Autres
Lieu
Sint-Niklaas
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
06-04-2021
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Postuler maintenant

Partager cette offre