Junior Application Manager à Mortsel

Met meer dan 150 Jaar ervaring heeft Agfa de reputatie een significante en innovatieve speler te zijn in B2B wereldmarkten zoals HealthCare, Grafische industrie en specifieke industriële toepassingen.  Kijk je ernaar uit om mee te werken in een dynamsich groeiende en multi-disciplinaire / multi- culturele omgeving van Printed Electronics? Passie voor printing & Inkjet technologieën? Wil je resultaat neerzetten en meewerken aan de topline?  Benieuwd hoe je klanten kan ondersteunen in het gebruik van bestaande en nieuwe toepassingen?  Dan ben je het talent dat wij zoeken.  Binnen de divisie Digital Print & Chemicals, een unit die vandaag innovatieve producten aanlevert aan een breed network B2B klanten, zijn we opzoek naa

Description du poste

Met meer dan 150 Jaar ervaring heeft Agfa de reputatie een significante en innovatieve speler te zijn in B2B wereldmarkten zoals HealthCare, Grafische industrie en specifieke industriële toepassingen. 

Kijk je ernaar uit om mee te werken in een dynamsich groeiende en multi-disciplinaire / multi- culturele omgeving van Printed Electronics?

Passie voor printing & Inkjet technologieën?

Wil je resultaat neerzetten en meewerken aan de topline? 

Benieuwd hoe je klanten kan ondersteunen in het gebruik van bestaande en nieuwe toepassingen? 

Dan ben je het talent dat wij zoeken. 

Binnen de divisie Digital Print & Chemicals, een unit die vandaag innovatieve producten aanlevert aan een breed network B2B klanten, zijn we opzoek naar een application manager voor de afdeling Electronic Print.

Als Junior Application Manager ben je verantwoordelijk voor:

 • Het valideren en implementeren van IJ inkten bij de klant. Dit gaat van validatie testen, over het maken van demonstrators en fieldtesten tot en met de implementatie van de Agfa producten in de processen bij de klant.
 • Het definiëren van technische product specificaties (nieuwe producten, verbeteren van bestaande producten) 
 • Het uitwerken van test procedures om de ontwikkelde producten te kunnen valideren. Daarnaast valideer je ook de technische specificaties van producten/ componenten die aangekocht worden. 
 • Het ondersteunen van het verkoopsteam, distributiekanalen, Marketing, R&D, … met technische informatie. Hiervoor stel je het trainingsmateriaal samen en geef je zelf training. 
 • Het adviseren van klanten in het gebruik van de aangekochte producten. Dit kan zowel ter plaatse bij de klant als op beurzen. 
 • Het delen van waardevolle klanten informatie (klanten behoeften) als input voor de Product Roadmap. 
 • Het gewenste profiel

 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma in een technisch georiënteerde richting (Chemie, Industrieel Ingenieur, Materiaalkunde, Fysica,…)
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een applicatie functie IJ of kan je hierin snel inwerken.
 • Je bent analytisch ingesteld en werkt pragmatisch probleemoplossend. 
 • Je hebt een gestructureerde, projectmatige aanpak van werken en behaalt het resultaat in de hiervoor voorziene tijd. 
 • Je bent, denkt en werkt klant georiënteerd. 
 • Je bent flexibel ingesteld, een teamplayer met zin voor initiatief, die ook zelfstandig kan werken. 
 • Je bent een communicatieve ‘bruggenbouwer’. 
 • Je bent bereid om tot 25% van je tijd te reizen (klanten, beurzen).
 • Je kan je vlot uitdrukken in Engels en Nederlands. Iedere andere taal is een plus.
 • Aanbod en toekomstperspectief

  Agfa is vandaag een bedrijf dat investeert in talent. Wil je een voortrekkersrol opnemen op termijn? Je verantwoordelijkheden stijgen naarmate je expertise verwerft.

  We zijn een bedrijf in het hart van Antwerpen, waar ruimte is voor eigen inbreng, groei, en een aangename work-life balance. Daarbij bieden we voor deze functie een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen zoals firmawagen, onkostenvergoeding, bonusplan,…

  Reageren?

  Getriggerd door deze korte omschrijving? Aarzel dat niet om te reageren. We weten ook dat een job veel meer is dan enkele bullets. Daarom gaan we graag met jou dieper in gesprek en geven je meer toelichting over je taken, verantwoordelijkheden en toekomstmogelijkheden binnen ons bedrijf.

  Over het bedrijf

  De Agfa-Gevaert Groep ontwikkelt, produceert en verdeelt een uitgebreid portfolio van analoge en digitale beeldvormingsystemen en IT-oplossingen, voornamelijk voor de grafische industrie, de sector van de gezondheidszorg en ook voor specifieke industriële toepassingen.
  De hoofdzetel en de moedermaatschappij van Agfa bevinden zich in Mortsel, België.

  Informations supplémentaires

  Statut
  Actif
  Formation requise
  Autres
  Lieu
  Mortsel
  Heures de travail par semaine
  8 - 40
  Type de Contrat
  Temps plein/ CDD
  Date de publication
  06-04-2021
  Secteur
  Autres
  Permis de conduire BE/EU exigé
  Non
  Voiture exigée
  Non
  Lettre de motivation exigée
  Non
  Langues
  Français

  Autres | Temps plein/ CDD | Autres

  Postuler maintenant

  Partager cette offre