Malheureusement cette offre n'est plus active

Junior Milieuconsultant à Bruxelles

Description du poste

Functie

Welke uitdaging ga je aan? Onze klanten komen meestal uit de private sector, niet alleen de energieleveranciers, maar heel wat andere grote bedrijven springen momenteel op de kar van duurzame processen ! Onder leiding van de projectleider ben je bij verschillende projecten betrokken: - haalbaarheidsstudie en risico-analyse in het kader van windprojecten - screening van de site in samenwerking met een topograaf - natuurstudie - effectenstudies - vergunningsaanvraag - coördinatie van tekenaars Je zal bij heel wat verschillende projecten betrokken zijn: denk daarbij aan alle aspecten van de omgevingsvergunning, incl. milieueffectrapportering: natuurstudie, omgeving, geluid, … Je krijgt de kans om een brede ervaring op te doen, en door te groeien tot projectleider of om een specifieke expertise op te bouwen in een domein dat je bijzonder interesseert !


Profiel

Wat heb jij in je mars? Je hebt vanuit je opleiding affiniteit met milieuzaken en hernieuwbare energie. Interesse in aanpalende vakgebieden zoals (eco)hydrologie en natuurtechnische milieubouw is een troef. Je kan heldere en volledige rapporten schrijven en bent vertrouwd met courante MS Office-toepassingen. Nederlands is je moedertaal, en je beheerst vlot Frans en Engels. Je bent een conceptueel denker, met een sterke aanleg voor probleemanalyse. Je hecht net als ons belang aan duurzaamheid en veiligheid op de werkplek. Je durft gebruik maken van je Stop-Work authority als de veiligheid van eender welke betrokkene in het gedrang komt.


Aanbod

People First is de Arcadis strategie ! Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid. We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten. We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk. Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen, denk maar aan maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, en extra verlofdagen. Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn op wandelafstand van het openbaar vervoer. Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen: volledige terugbetaling openbaar vervoer, een fietsvergoeding, Cambio,… Arcadis betaalt zelfs een deel van je nieuw aangekochte (elektrische) fiets terug!

#LI-AV3

Publish date

Fri Mar 19 00:00:00 UTC 2021

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Bruxelles
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Bruxelles | Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite