Weekend technieker | daguren | vast contract à Schoten

Description du poste

Job Description

Als storingstechnieker in het weekend ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van twee geautomatiseerde productielijnen met een uitgebreid machinepark. Daarnaast ben je ook de persoon om de verschillende randapparatuur waaronder verwarmings-, stoom- en koelinstallaties, ovens, etc. te onderhouden.Je werkt op zaterdag en zondag, telkens van 6-18u. Daarnaast werk je ook op feestdagen. Zeer sporadisch valt het voor dat je je collega's van de weekploeg eens uit de nood helpt (ziekte, verlof,...).

Client Description

Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij bieden ervaren professionals een nieuwe wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract. Onze klant is een 100% Belgisch bedrijf actief in de voedingssector.Ter versterking van het technisch team zijn we op zoek naar een (m/v/x) storingstechnieker voor de vaste weekendploeg. 

Candidate Profile

Je beschikt over een technisch diploma richting elektriciteit, elektromechanica,... en/of kan reeds een aantal jaren ervaring voorleggen binnen onderhoud in een geautomatiseerde productieomgeving. Je beschikt over een brede elektrische kennis (fouten oplossen, schema's lezen, frequentiesturingen,...) en weet je ook op mechanisch, pneumatisch en hydraulisch vlak goed je plan te trekken. Kennis van PLC Siemens S7 (voornamelijk fouten uitlezen) is een enorme meerwaarde. Op persoonlijk vlak ben je iemand hands-on ingesteld en neem je graag initiatief naar verbeteringen toe. Je kiest bewust voor een job in een vast weekendregime, waarbij jij ook de enige technieker bent op dat moment. Bovendien weet je goed om te gaan met stress en weet je prioriteiten te bepalen. Je spreekt vlot Nederlands.

Client Offer

Je komt terecht in een sterk groeiend familiebedrijf, dioe zowel op nationaal als internationaal vlak actief zijn. Er heerst een goede werksfeer met directe en open communicatie. Je komt terecht in een werkomgeving met veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden. In deze productieomgeving kom je met een brede waaier aan technieken in contact. Daarnaast kan je rekenen op een mooi loonspakket met o.a. maaltijdcheques, groepsverzekering- en hospitalisatieverzekering.
Klaar voor een nieuwe uitdaging?
Zin om mee te bouwen aan de verdere groei van dit bedrijf? Stel dan je kandidatuur en klik op de knop 'solliciteren' op deze website.
Wens je graag meer info alvorens te solliciteren?Neem dan

gerust contact op met

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Autres
Lieu
Schoten
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
06-04-2021
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Schoten | Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Postuler maintenant

Partager cette offre