JUNIOR FINANCIAL ANALYST à Ghent

Description du poste

Regio Gent | Financieel analyst | Beveiliging | Operations controlling | Internationale context | 1081091 Voor een internationale fabrikant van totaaloplossingen op het vlak van identificatie en beveiliging is Hays Gent op zoek naar een financieel analyst. Als financieel analyst maak je deel uit van het finance team en sta je vooral in voor operations controlling. Je rapporteert rechtstreeks aan de financieel directeur EMEA.

• Financiële analyses in internationale context
• Aantrekkelijk loonspakket met mooi extralegale voordelen
• Job met veel initiatief en autonomie


Jouw controlling taken focussen zich vooral op volgende domeinen: purchase, warehouse, productie, cost en investeringen. Je ondersteunt de business door het opmaken van financiële rapporten. Je analyseert de kosten, maakt variantieanalyses en ondersteunt de interne auditactiviteiten. Je ondersteunt (internationale) projecten en brengt verbeteringen aan in de FP&A processen. Samen met jouw collega’s sta je ook in voor het voorbereidend werk voor de afsluit.

Je beschikt over een masterdiploma in een financiële of economische richting. Je beschikt over een eerste relevante ervaring in financiële analyse of controlling. Je bent analytisch sterk, gedreven om oplossingen uit te werken en beschikt over een gezonde dosis ambitie. Je spreekt en schrijft vloeiend Engels. Je werkt vlot met Excel; kennis van SAP is een pluspunt.

Het bedrijf biedt een uitdagende functie in een internationaal actieve firma. Je komt terecht in een diverse werkomgeving waarbij initiatief en autonomie centraal staan. Je ontvangt een correct loon aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen (maaltijdcheques, verzekeringspakket, laptop & gsm, thuiswerk). Het bedrijf biedt een voltijdse tewerkstelling met een contract van onbepaalde duur.

Ben jij geschikt voor deze job als financieel analyst? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren via onderstaande link of contacteer Karolien Baeten op +32 (0)9 266 11 59. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan snel een kijkje op onze website , zodat we jouw jobvoorkeuren samen kunnen bespreken. Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Autres
Lieu
Ghent
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
job week-end
Date de publication
06-04-2021
Secteur
Finance / Comptabilité
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Finance / Comptabilité | job week-end | Autres

Postuler maintenant

Partager cette offre