Malheureusement cette offre n'est plus active

Flexi bezorger Wetteren

Description du poste

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Ben je graag onderweg en op zoek naar afwisselend werk? Kom dan bij Domino’s Pizza werken als flexijob! Wordt de nieuwe bezorger en lever met veel plezier verse hete pizza’s bij onze klanten. Als flexijob werk je voor een goed salaris en kies je zelf je uren. Je komt lekker buiten, hebt leuke klantcontacten en werkt met collega’s die je vrienden kunnen zijn. 

JOUW BAAN

Als flexijob geef je zelf aan wanneer je kunt werken, waardoor je het dus perfect kan combineren met een andere job. Op de uren dat je bent ingeroosterd bezorg je alle pizza’s en andere producten op tijd en lekker heet bij onze klanten. Onderweg rij je veilig en zoek je de kortste routes. Bij de klant overhandig je enthousiast en behulpzaam de bestelling.

Tussen het bezorgen door werk je ook in de vestiging. Je mag als flexijob dus ook bestellingen opnemen aan de telefoon en van klanten die langskomen. Je helpt bij het voorbereiden van ingrediënten, pizza’s en andere producten. Of je assisteert bij de bevoorrading

DIT BEN JIJ

Als flexijob ben je trots om het visitekaartje van Domino’s te zijn. Onze klanten gaan je herkennen en zijn blij als je weer komt. Omdat je enthousiast bent, behulpzaam en altijd goed op tijd. Als het verkeer even niet meezit zoek je naar de beste oplossing. Je ziet er verzorgt uit en gaat keurig om met onze kleding en vervoersmiddelen. Je hebt een rijbewijs voor de brommer of de auto als dat nodig is, maar wij zijn in vele winkels leveren we ook met een elektrische fiets dus ook zonder rijbewijs kan je bij ons aan de slag.
We horen graag van je als iets beter kan en waarderen als je zelf initiatief neemt, ook als flexijob! Je pakt al het werk met plezier aan. Tenslotte kunnen we je 100% vertrouwen!

DIT BIEDEN WIJ

 • Een vastgesteld uurloon. Je salaris hangt dus niet af van het aantal pizza’s dat je bezorgt.
 • Fooi. Wanneer je als flexijob de klanten blij hebt gemaakt is deze verdienste voor jou.
 • Een flexijob die je goed kunt combineren met een andere job of andere bezigheden.
 • Flexibiliteit. Je laat ons weten wanneer je graag wilt werken.
 • Heel veel plezier in je werk bij een snelgroeiend bedrijf waar het nooit saai is.
 • Een fiets, brommer of auto en werk kleding.
 • Veel eigen verantwoordelijkheid ongeacht je leeftijd. Hierdoor kun je al jong veel leren en jezelf ontwikkelen.
 • Heb je ambitie en toon je ons je capaciteiten dan hebben we veel functies om in door te groeien, ook als flexijob! En zelfs de mogelijkheid om ooit je eigen baas te worden van je eigen Domino’s vestiging.
 • Informations supplémentaires

  Statut
  Inactif
  Formation requise
  Autres
  Lieu
  Wetteren
  Heures de travail par semaine
  8 - 40
  Type de Contrat
  Temps plein/ CDD
  Secteur
  Autres
  Permis de conduire BE/EU exigé
  Non
  Voiture exigée
  Non
  Lettre de motivation exigée
  Non
  Langues
  Français

  Wetteren | Autres | Temps plein/ CDD | Autres

  Enregistrez-vous dès maintenant!

  Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

  Inscription gratuite