Malheureusement cette offre n'est plus active

Technieker Young Graduate - 2 ploegen - Vast contract à Kortrijk

Description du poste

Client Description:

Technieker Young Graduate 2 Ploegen

– Vast contract

Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Samen met ambitieuze starters en ervaren professionals kijken wij uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor onze klant, een sterk groeiend bedrijf in de voedingsindustrie gelegen in de regio van Kortrijk zijn wij op zoek naar een Technieker Young Graduate die in 2 ploegen wil werken.


Job Description:

Als technieker in 2 ploegen ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud in een state-of-the-art machine park, dit kan gaan van het smeren en vervangen van kettingen, tandwielen, etc. tot het detecteren van elektrische storingen en aanpassen/ vervangen van sensoren. Het is belangrijk dat het productieproces steeds up and running is, bij eventuele storingen moeten deze zo snel mogelijk opgelost worden. Dankzij verschillende opleidingen on-the-job blijf je jezelf ontwikkelen binnen techniek.

Je wordt tewerkgesteld in een 2 ploegensysteem: een vroege ploeg van 6u – 14u en een late ploeg van 14u – 22u.


Candidate Profile:

De Young Graduate waar wij naar op zoek zijn, is in het bezit van een Technisch Bachelor diploma bij voorkeur elektromechanica, elektriciteit, etc. Hierdoor heb je een (basis)kennis in elektriciteit, PLC, pneumatiek en elektronica. Als persoon ben je op zoek naar een eerste technische werkervaring binnen een volledig geautomatiseerde productie en krijg je de kans om je verder te ontplooien.


What Client Offers:

Je komt terecht in een groeiende multinational met een familiale touch, waar de werknemers centraal staan en met respect worden behandeld. Er zal voor jou een opleidingstraject op maat uitgewerkt worden met ontplooiing- en ontwikkelingskansen. Bij opstart krijg je een aantrekkelijk uurloon aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, ook worden er jaarlijks verschillende festiviteiten georganiseerd door het bedrijf.


Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Kortrijk
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite