Malheureusement cette offre n'est plus active

Kwaliteitscontrole productie weekend (m/v) à Ardooie

ProfielOp zoek naar een functie als kwaliteitscontroleur? Voor een voedingsbedrijf te Koolskamp zoekt Konvert een gemotiveerde kwaliteitscontroleur. Je bent zowel verantwoordelijk voor het begin product tot het eindresultaat. Je voert de nodige controles uit en rapporteert deze aan de hoofdverantwoordelijke. Dit alles voer je strikt uit met oog voor kwaliteit-, hygiëne, en veiligheidsmaatregelen. Deze uitdagende functie wordt uitgevoerd in het weekend. Je werkt 2*12h in een ploegensysteem. Hiervoor dien je een opleiding in de week te volgen. Heb je interesse? Solliciteer dan snel. Tot binnenkort!AanbodDocumentatiemateriaal voorzien, beheren en actueel houden. De veiligheid van het geneesmiddelengebruik bewaken en evalueren (bijwerkingen, ..

Description du poste

Profiel

Op zoek naar een functie als kwaliteitscontroleur? Voor een voedingsbedrijf te Koolskamp zoekt Konvert een gemotiveerde kwaliteitscontroleur. Je bent zowel verantwoordelijk voor het begin product tot het eindresultaat. Je voert de nodige controles uit en rapporteert deze aan de hoofdverantwoordelijke. Dit alles voer je strikt uit met oog voor kwaliteit-, hygiëne, en veiligheidsmaatregelen. Deze uitdagende functie wordt uitgevoerd in het weekend. Je werkt 2*12h in een ploegensysteem. Hiervoor dien je een opleiding in de week te volgen. Heb je interesse? Solliciteer dan snel. Tot binnenkort!

Aanbod

Documentatiemateriaal voorzien, beheren en actueel houden. De veiligheid van het geneesmiddelengebruik bewaken en evalueren (bijwerkingen, ...)De informatie aan de betrokken diensten doorgeven (instituut gezondheidstoezicht, ...). Domein: Kwaliteitscontrole. Domein: Kwaliteitsgarantie. Domein: Kwaliteitsmanagementsysteem. Toezien op of uitvoeren van kwaliteitscontroles op inkomende en uitgaande producten tijdens het productieproces en de verpakking van producten. Kwaliteitsprocedures uitwerken en aanpassen en de correcte toepassing controleren. Kwaliteitsgegevens opvolgen en analyserenVeranderingen en verbeteringen bepalen

Je komt terecht in de weekendploeg

Je bent verantwoordelijk van begin tot eindproduct

Je komt terecht in een team waar initiatief en zelfontplooiing centraal staat

De kans om te werken met de beste machines en producten

Vereiste kwalificaties

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands

Met voorkeur heb je reeds ervaring in een productie omgeving

Je kan een opleiding volgen in de week

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Ardooie
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite