Malheureusement cette offre n'est plus active

junior Projectleider (kant bouwheer) à Zelzate

Description du poste

Functie

 • Als projectleider werk je projecten uit vanaf studie tot uitvoering (afhankelijk van ervaring en diploma worden je kleine of grote projecten toegekend) voor algemene beton projecten (vloeren, kelders alsook wegenis) Je wordt omringd door specialisten en experts in het vakgebied zodat je een degelijke know how kan opbouwen binnen het domein van beton- en staalbouw. Persoonlijke groei en ontwikkeling staan hierbij centraal!
 • Je staat in voor een goede communicatie met de interne klant alsook met de contractant. Afspraken maken over de doelstelling en randvoorwaarden van het project Vastleggen van de wijze van aanpak (scoop – projectplan) Opmaken van een raming van de werkzaamheden en in overleg assistentie verlenen bij de budgetaanvraag Uitwerken van een lastenboek en opmaken van een prijsaanvraagdossier in overleg met de lokale inkooporganisatie Organiseren van rondgangen met contractanten tijdens prijsaanvraag periode Opstarten en voorbereiden van de uitvoering van de werken. Opvolgen van de veiligheidsprocedures voor en tijdens de uitvoering (risicoanalyse, werk-vuurvergunning, inbeslagnames,…) Organiseren van werfbesprekingen met verslaggeving Opvolgen van de technische aspecten van de uitvoering Beheer van het budget van een project Opvolging van oplevering van de werken.

 • Profiel

 • Diploma Bachelor of Master Bouw of gelijkgesteld door ervaring
 • Je hebt reeds een eerste ervaring in soortgelijke functie / vakgebied
 • Organisatorische en communicatieve vaardigheden
 • Ervaring met planning en projectopvolging is een must

 • Aanbod

  Wereldwijd telt Arcadis 28.000 medewerkers, goed voor een uitgebreid internationaal netwerk dat steunt op sterke lokale marktposities. Met ruim 800 medewerkers en een omzet van 76 miljoen €, is Arcadis in België uitgegroeid tot referentiebureau in zijn vakgebied. Arcadis geeft een nieuwe dimensie aan 'projectwerk'. In een open en informele omgeving, werk je aan uitdagende projecten en draag je je steentje bij tot een betere samenleving. Door de grote samenhang onder alle werknemers leer je dagelijks van én mét elkaar. Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid. We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten. We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk. Thuiswerk had al een vast plekje in onze routines, nog voor we met corona geconfronteerd werden, maar is momenteel natuurlijk nog de norm. Toch zijn onze kantoren steeds opengebleven om iedereen de kans te geven om zelf te bepalen wat best werkt, en niet alleen via digitale tools samen te werken. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen, denk maar aan maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen en een tussenkomst in de aankoop van ergonomisch kantoormateriaal. Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn op wandelafstand van het openbaar vervoer. Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen: volledige terugbetaling openbaar vervoer, een fietsvergoeding, Cambio, een leasefiets - al dan niet elektrisch, of een combinatie van dat alles. En is in jouw pakket een bedrijfswagen voorzien, maar verplaats je je toch liever op een andere manier, dan kan je opteren voor een mobiliteitsbudget. Wil je meer informatie voor je beslist om te solliciteren? Neem gerust contact op met Ingrid Verbruggen via mail naar ingrid.verbruggen@arcadis.com of bel of app gerust naar 0479 92 95 98. #LI-IV1

  Locatie

  Zelzate

  Publish date

  Wed May 12 00:00:00 UTC 2021

  Informations supplémentaires

  Statut
  Inactif
  Formation requise
  Autres
  Lieu
  Zelzate
  Heures de travail par semaine
  8 - 40
  Type de Contrat
  Temps plein/ CDD
  Secteur
  Autres
  Permis de conduire BE/EU exigé
  Non
  Voiture exigée
  Non
  Lettre de motivation exigée
  Non
  Langues
  Français

  Autres | Temps plein/ CDD | Autres

  Enregistrez-vous dès maintenant!

  Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

  Inscription gratuite