Malheureusement cette offre n'est plus active

JUNIOR ACCOUNTANT | Nieuwpoort

Client Details Client DetailsJe zal deel uitmaken van een open werksfeer waar je kan geniet van een persoonlijke begeleiding zodat je op termijn zelfstandig de taken kunt uitvoeren van A tot Z. Deze mensen zijn niet enkel collega's maar ook vrienden. Wens je in een warme familiale sfeer terecht te komen waar je volop kan doorgroeien tot partner? Dan ben je in dit modern & gedigitaliseerd kantoor aan het juiste adres! Description DescriptionJouw takenpakket:Voorbereiden van fiscale aangiften, bijhouden en afsluiten van de boekhouding en op punt stellen van administratieve dossiers.Voldoende variatie door het behandelen van verschillende dossiers gaande van KMO's tot starters. Startend met enkele kleinere dossiers die in nauwe samenwerki

Description du poste

Client Details
Client Details

Je zal deel uitmaken van een open werksfeer waar je kan geniet van een persoonlijke begeleiding zodat je op termijn zelfstandig de taken kunt uitvoeren van A tot Z. Deze mensen zijn niet enkel collega's maar ook vrienden. Wens je in een warme familiale sfeer terecht te komen waar je volop kan doorgroeien tot partner? Dan ben je in dit modern & gedigitaliseerd kantoor aan het juiste adres! Description
Description

Jouw takenpakket:

 • Voorbereiden van fiscale aangiften, bijhouden en afsluiten van de boekhouding en op punt stellen van administratieve dossiers.
 • Voldoende variatie door het behandelen van verschillende dossiers gaande van KMO's tot starters. Startend met enkele kleinere dossiers die in nauwe samenwerking met de klant volledig worden afgewerkt. Naarmate jouw ervaring binnen het kantoor toeneemt zal je steeds meer verantwoordelijkheden verwerven.
 • Inputwerk en voorbereiding van balans & jaarrekeningen
Profiles
Profiles

Wie ben je?

 • Je beschikt over een Bachelor Accountancy & Fiscaliteit of een gelijkwaardige boekhoudkundige opleiding.
 • Je hebt bij voorkeur genoten van een eerste relevante (stage) werkervaring als dossierbeheerder of accountant, maar is geen must!
 • Een financial wizard? Dat hoeft nog niet, maar wel met de drive om door te groeien!
Offer
Offer

Hoe ziet de verloning er uit:

Het salarispakket zal bestaan uit verschillende aspecten die ervoor zorgen dat jouw verloning er zéér aantrekkelijk zal uitzien. Zo kan je maandelijks genieten van een bruto maandloon van € 2.000 à €2.500 voor een junior of 3000-3500@ tot meer voor een senior!, uiteraard is dit afhankelijk van jouw ervaring. Binnen het pakket krijg je ook maaltijdcheques van €8. Uiteraard krijg je binnen dit kantoor ook de nodige begeleiding en sturing bij jouw dagelijkse taken. Dit pakket wordt na 6 maanden vergroot na een prestatiegerichte evaluatie. Wat krijg je er bovenop?

 • Maaltijdcheques van 7€/gewerkte dag
 • Groepsverzekering + hospitalisatieverzekering (DKV)
 • Netto-onkostenvergoeding tot €150
 • Laptop die zowel voor werk als privé mag gebruikt worden
 • Jaarlijkse bonus, afgestemd op jouw prestaties.

Telefonisch kan u mij bereiken op het nummer 09/233.35.15

Stuur alvast jouw cv door in Word formaat

Deze vacature wordt beheerd door Hannes & Alexandre

Jouw kandidatuur wordt steeds heel confidentieel behandeld.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Nieuwpoort
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Finance / Comptabilité
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Finance / Comptabilité | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite