Malheureusement cette offre n'est plus active

Junior Technieker - Vast Contract à Bruges

Client Description: Wij zoeken: Junior Onderhoudstechnieker met kennis van Elektriciteit! Onder Vast Contract Onze klant is een gevestigde naam binnen de voedingsindustrie. Als marktleider in hun segment blijft innovatie & groei voorop staan. Omwille van het toenemende succes breiden ze vandaag het team van techniekers uit. Concreet verwelkomen ze een getalenteerd onderhoudstechnieker die reeds goed onderbouwd is op elektrisch vlak. Job Description: Als junior technieker word je verder opgeleid om preventief en curatief onderhoud te realiseren aan het hoogtechnologisch machinepark. Je kom in het team van onderhoudstechniekers die je meenemen in de courante technieken, storingen en de lopende optimalisatieprojecten. Je wor

Description du poste

Client Description:
Wij zoeken:

Junior Onderhoudstechnieker met kennis van Elektriciteit!
Onder Vast Contract

Onze klant is een gevestigde naam binnen de voedingsindustrie. Als marktleider in hun segment blijft innovatie & groei voorop staan. Omwille van het toenemende succes breiden ze vandaag het team van techniekers uit. Concreet verwelkomen ze een getalenteerd onderhoudstechnieker die reeds goed onderbouwd is op elektrisch vlak.


Job Description:

Als junior technieker word je verder opgeleid om preventief en curatief onderhoud te realiseren aan het hoogtechnologisch machinepark. Je kom in het team van onderhoudstechniekers die je meenemen in de courante technieken, storingen en de lopende optimalisatieprojecten. Je wordt met andere woorden opgeleid en doet ervaring op aan alle machines onder begeleiding van ervaren technici.

Eens ingewerkt zul je zelfstandig de vooropgestelde onderhoudsplanning realiseren en acute storingen verhelpen. Het werk is divers van aard en omvat naast Elektriciteit ook uitdaging op vlak van mechanica, pneumatica & automatisatie. Sporadisch kun je ingezet worden om defecten in het gebouwen te verhelpen (Verwarming, waterzuivering,..).


Candidate Profile:

Je genoot een technische opleiding richting elektromechanica of aanverwant en kan idealiter een eerste ervaring voorleggen in een industriële omgeving. Hierdoor heb je een goede kennis van elektriciteit en een basis van mechanica, pneumatica en PLC.

Je bent bovenal een leergierig persoon die zich wil verdiepen in de werking van hoogtechnologische machines. Daarnaast ben je een teamspeler die het groepsbelang op de eerste plaats zet, toch zelfstandig kan werken waar nodig. Je bent eveneens flexibel en staat open om in twee-ploegen te werken.

Tot slot ben je communicatief vaardig in het Nederlands.


What Client Offers:
Na een degelijke opleidingsperiode krijg je een belangrijke functie met veel variatie en uitdaging binnen een menselijk bedrijf met reële doorgroeimogelijkheden. Voor dit bedrijf is work-life balance en gezellige werksfeer een belangrijk gegeven. Je kan je ontwikkelen via een persoonlijk groei- en opleidingstraject door zowel interne als externe opleidingen. Deze zijn mogelijk afhankelijk van jouw behoefte en worden aangemoedigd.

Je start vanaf dag één met een vast contract.

Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps-en hospitalisatieverzekering, ...). Tot slot heb je 12 ADV dagen die vrij te kiezen zijn.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Bruges
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Bruges | Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite