Malheureusement cette offre n'est plus active

Young Graduate – Industrieel technieker – Vast Contract à Kortrijk

Description du poste

Client Description:

Young Graduate – Industrieel technieker – Vast Contract

Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor onze klant een sterke speler binnen de voedingsindustrie met internationale uitstraling in het hartjes van West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een young graduate industrieel technieker in wisselende 2 ploegen waar je zowel preventief als curatief onderhoud zal uitvoeren.


Job Description:

Als technieker zal je samen met een vijftal collega’s zowel in de productie als in de verpakkingshal actief werken aan het preventief en curatief onderhoud. Hierbij ga je werken aan verschillende zaken zoals transportbanden, sorteer-, verwerkings- en verpakkingsmachines gaande van de elektrische en mechanische componenten, sensoren, sturingen en PLC’s, frequentieregelaars, etc. Door de groei en investeringen lopen er verschillende projecten waardoor er op termijn verschillende doorgroeimogelijkheden zullen komen.


Candidate Profile:

De technieker waar wij naar op zoek zijn is net in het bezit van een technische A2 of bachelor diploma elektriciteit, elektromechanica, etc. en is klaar voor zijn/haar eerste werkervaring als industrieel technieker. Hier zal je allround technische kennis naar elektriciteit, mechanica, PLC sturing, motoren, etc. op doen.

Als persoon ben je hands-on en ben je bereid om continu bij te leren. Tot slot ben je communicatief in het Nederlands, Frans & Engels.


What Client Offers:

Je krijgt bij opstart onmiddellijk een vast contract, een uitgebreide opleiding als technieker binnen de technische dienst en ook je eigen werkmateriaal en werkband. Conform je kennis krijg je een verantwoordelijke, uitdagende en gevarieerde functie met een aantrekkelijk uurloon aangevuld met een weekendpremie, maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering.


Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Kortrijk
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite