Malheureusement cette offre n'est plus active

(Junior)Ingenieur (m/v) à Heusden-Zolder

ProfielVoor onze klant regio Heusden-Zolder zoeken we een (junior)projectleider die de opstart en opvolging van uitdagende en complexere studies van A tot Z tot een goed einde te brengen.- onderzoeken van de technische haalbaarheid van verschillende uitrustingen.- analyseren van offertes en uitvoeren van technische onderhandelingen met klanten, leveranciers, architecten en aannemers.- deelnemen aan werfvergaderingen.- controleren van kwaliteit, het budget en de planning- HVAC & elektro uitdenken en uitwerken in Autocad of Revit.- uitwerken van gedetailleerde beschrijvingen van speciale technieken- uitdenken en omschrijven van gebouwbeheersystemen- EPB studies opmakenAanbodBestekken, schetsplannen, voorstellen tot offertes, prijsramingen

Description du poste

Profiel

Voor onze klant regio Heusden-Zolder zoeken we een (junior)projectleider die de opstart en opvolging van uitdagende en complexere studies van A tot Z tot een goed einde te brengen.
- onderzoeken van de technische haalbaarheid van verschillende uitrustingen.
- analyseren van offertes en uitvoeren van technische onderhandelingen met klanten, leveranciers, architecten en aannemers.
- deelnemen aan werfvergaderingen.
- controleren van kwaliteit, het budget en de planning
- HVAC & elektro uitdenken en uitwerken in Autocad of Revit.
- uitwerken van gedetailleerde beschrijvingen van speciale technieken
- uitdenken en omschrijven van gebouwbeheersystemen
- EPB studies opmaken

Aanbod

Bestekken, schetsplannen, voorstellen tot offertes, prijsramingen voor de klanten opstellen (specificaties, berekening, prijs, ...). De haalbaarheid en de kost van het project bestuderenTechnische en financiële oplossingen voorstellen. De noden van de klant, de technische en de economische gegevens analyserenHet project omschrijven. De te gebruiken middelen en methodes selecteren en de werfuitvoering plannen. De technische keuzes analyseren en uitrusting en materialen bepalen in functie van de reglementering, het terrein en de kosten. De technische, economische, … informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren. De uitvoering van studies, documenten en detailplannen uitbesteed aan studiebureaus, superviseren en controleren. De werken tot de oplevering opvolgen en controleren. Documenten rond de stand van zaken opstellen (opmetings-, kwantificatiedocumenten). Het ontwerp en de uitvoering van het project bestuderen en de technische vereisten berekenen (structuur, weerstand, bepaling van de afmetingen, fundering, ...). Leveranciers, (onder)aannemers raadplegen en selecteren. Het technisch-economische dossier van het project opstellen en berekenen (plannen, opmetingen, prijsramingen, ...). Opmetingsstaten, plannen, bouwschema’s opstellen. Samen met de klant de technische, financiële oplossingen en mogelijkheden voor uitvoering van de werken bepalen

- onmiddellijke opstart
- vast contract
- loon marktconform
- MC

Vereiste kwalificaties

- technische affiniteit met gebouwtechnieken met focus op elektrische installaties
- interesse in HVAC installaties
- sterk in overzicht behouden over verschillende projecten
- planmatig werken en deadlines respecteren

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Heusden-Zolder
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Ingénieurie mécanique
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Heusden-Zolder | Ingénieurie mécanique | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite