Malheureusement cette offre n'est plus active

JUNIOR LOGISTIEK BEDIENDE à Bruxelles

Description du poste

Boom | Junior logistiek bediende | Administratie | 1081170 Junior Logistiek Bediende gezocht!

• Logistieke Bediende
• Boom
• Familiale sfeer, 12 adv-dagen

Hays Logistics is samen met onze klant, een gekend verhuurbedrijf in een technische nichemarkt, op zoek naar een Junior Logistiek Bediende. Als Junior Logistiek Bediende sta jij in voor administratief ondersteunend werk van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van transporteurs en chauffeurs voor zowel inkomende als uitgaande vrachten. Je zorgt voor de opmaak en behandeling van logistiek gerelateerde documenten, met nodige input van gegevens en biedt administratieve ondersteuning waar nodig.

Hays Logistics is op zoek naar kandidaten die communicatief sterk in hun schoenen staan. Je hebt een logistieke opleiding genoten of hebt een eerste gelijkaardige ervaring op zak. Je hebt een uitstekende kennis Nederlands en kan je vlot de chauffeurs te woord staan in het Frans en Engels. Andere talen zijn een meerwaarde. Je bent een echte teamplayer en hebt ook oog voor nauwkeurigheid. Flexibiliteit en stressbestendigheid is jou niet onbekend.

Onze klant biedt je een leuke functie binnen een goed draaiende onderneming. Naast een salaris op basis van ervaring voorzien ze ook andere voordelen zoals maaltijdcheques en 12 adv-dagen. Onze klant zet in op een leuke werksfeer en werkt met flexibele uren.

Ben jij de logistiek bediende die wij zoeken? Aarzel dan niet om online te solliciteren en mail je cv naar Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Bruxelles
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
job week-end
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Bruxelles | Autres | job week-end | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite