Malheureusement cette offre n'est plus active

Junior Inside Salesmedewerker Duits à Heusden-Zolder

Description du poste

Heb jij een eerste ervaring in verkoopadministratie of ben je een gemotiveerde schoolverlater?
Bereid om de stap naar accountmanagement te zetten?
Spreek je vlot Duits? Dan is deze job iets voor jou!

Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn wij op zoek naar een Junior Inside Sales Accountmanager.

Als junior sales accountmanager en merkvertegenwoordiger ben je een belangrijk aanspreekpunt voor veel van onze partners in heel Europa voor de volgende taken:

• Lokale productbeschikbaarheid stimuleren door een sterke distributie- en resellermarkt op te bouwen:
o Orderbeheer: Orderverwerking, incl. het adviseren van partners over de beschikbaarheid van nieuwe technologieën, nieuwe oplossingen, verkoopacties en productaccessoires.
o Verkoopstrategie en -doelstelling: ervoor zorgen dat distributeurs en wederverkopers verkoopdoelstellingen bereiken. Handhaving van de gedefinieerde strategie in samenwerking met elke distributeur om het algemene marktaandeel te vergroten, incl. volumedoelen, maandelijkse en driemaandelijkse doelen, monitoring van uitverkoop en marktprestaties
o Marktinzicht: Monitoring van een internationaal retail- en e-commerce landschap van 2nd tier partners in samenwerking met het Europese sales team.
o Merkbekendheid: het vergroten van de bekendheid van het productportfolio door het organiseren van webinars en producttrainingen.

• Contactvenster voor installateurs en merkambassadeurs:
o Leadbeheer: afhandelen van inkomende verzoeken, identificeren van installatievereisten, aanbieden van productsuggesties en doorsturen van verzoeken naar lokale distributiepartners. Rapporteren en volgen van leadstatus aan het Europese verkoopteam.
o Projectopvolging: klanten assisteren met stalen voor producttesten en opvolgen van het installatieproces. Opvolgen van toekomstige projecteisen en zoeken naar toekomstige verkoopkansen. Rapporteren en volgen van de projectstatus aan het Europese verkoopteam.
o Verkoopontwikkeling en marktinzicht: de lokale klantenportefeuille kennen en op zoek gaan naar toekomstige zakelijke kansen. Het volgen van nieuws uit de branche en het vinden van nieuwe manieren om nieuwe contactvensters in de markt te bereiken. Een knowledgebase ontwikkelen om de marktpositie ten opzichte van compatibele en concurrerende merken te je jezelf in onderstaand profiel?

- Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels en Duits Met verzoeken van klanten uit verschillende landen in de EU, zal kennis van elke (Westerse, Zuidelijke of Noordelijke) Europese taal een waardevolle aanwinst zijn voor het team!
- Je bent een vlotte communicator en netwerker.
- Je bent sterk commercieel bieden zij jou?

- Een interessant vast loonpakket (geen targets), aangevuld met maaltijdcheques, ecocheques en veel opleidingsmogelijkheden.
- Hierbij is er geen wagen voorzien. Het bedrijf voorziet echter alle mogelijkheden voor klantenbezoeken, mocht dat nodig zijn (+/- 1x per maand).

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Heusden-Zolder
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Heusden-Zolder | Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite