Malheureusement cette offre n'est plus active

Medewerker intern transport à Zulte

Description du poste

Onze klant is het enige bedrijf in Belgi�,gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- ensluitwerk voor aluminium ramen en deuren. Hoewel deze productenbijna onzichtbaar zijn voor de consument, zijn ze van cruciaalbelang voor de kwaliteit van het eindproduct en dragen ze bij toteen veilige, comfortabele en stijlvolle woon- enwerkomgeving...

Functiebeschrijving
Houje ervan om dagelijks te werken met een BT, elektrische transpalleten heftruck? Wij hebben jouw droom job! Als medewerker interntransport zorg jij ervoor om volgens een bepaalde werkvolgorde denog te bewerken goederen van de ene afdeling naar de anderebrengen. Deze verplaatsingen van goederen gebeuren door middel vaneen BT en moeten op een zo effici�nt mogelijke en correcte manierverlopen. Daarnaast sta je ook in voor orde en netheid op dewerkvloer (ophalen en legen kleine afvalcontainers), wekelijksveiligheidscontroles op de elektrische transpalletten, meehelpenlossen van vrachtwagens,etc.

Functie-eisen
Nauwkeurigen ordelijk; Flexibel en stressbestendig; Zelfstandig en nauwgezet;Ervaring met BT elektrische transpallet; Ervaring met een heftruckReachtruck is een pluspunt, geenmust

Arbeidsvoorwaarden
Jekomt terecht in een snelgroeiende omgeving met veel uitdagingen!Stabiliteit, ontwikkeling, drive en respect zijn de sleutelwoordenbinnen dit bedrijf. Ze stimuleren ondernemerschap en ontwikkelingzowel in jouw eigen rol als in de teams waarbinnen je terecht komt.Hun focus ligt op waardering en motivering om samen de toekomst vande firma te bepalen! Ruime parkeergelegenheid. Vlottebereikbaarheid.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Zulte
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Transport / Chauffeur / Coursier
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Transport / Chauffeur / Coursier | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite