Malheureusement cette offre n'est plus active

Student Recruiter à Aarschot

FunctieomschrijvingAls student recruiter ga je actief mee op zoek naar kandidaten uit onze database of werkzoekenden op de verschillende jobboards, … en help je bedrijven mee aan het vinden van de geschikte match en plaats je nieuwe vacatures online.Tijdens het search & matching proces tracht je de juiste informatie van de kandidaat te bekomen en zorg je daarnaast voor een vlekkeloze administratie van de screenings en klantgegevens in onze database. Functie-eisenJe bent commercieel ingesteld en houdt van veelvuldige telefonische contacten.Ben je een student hogeschool of Universiteit en minstens 3 dagen per week beschikbaar? Of ben je tijdens de schoolvakanties beschikbaar, dan ontvangen we graag jouw cv. ArbeidsvoorwaardenIMPACT geloof

Description du poste

Functieomschrijving

Als student recruiter ga je actief mee op zoek naar kandidaten uit onze database of werkzoekenden op de verschillende jobboards, … en help je bedrijven mee aan het vinden van de geschikte match en plaats je nieuwe vacatures online.

Tijdens het search & matching proces tracht je de juiste informatie van de kandidaat te bekomen en zorg je daarnaast voor een vlekkeloze administratie van de screenings en klantgegevens in onze database.

Functie-eisen

Je bent commercieel ingesteld en houdt van veelvuldige telefonische contacten.

Ben je een student hogeschool of Universiteit en minstens 3 dagen per week beschikbaar? Of ben je tijdens de schoolvakanties beschikbaar, dan ontvangen we graag jouw cv.

Arbeidsvoorwaarden

IMPACT gelooft in de combinatie van een gevarieerde job, een leerrijke omgeving en een toffe teamspirit. We werken hard, maar gaan ook voor fun en een goede balans tussen werk en privé. Dit mag je verwachten:

• Een boeiende studentenjob vol afwisseling in een familiale sfeer met werktijden van 8.30u tot 17u.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Aarschot
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Ressources humaines / Recrutement
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Aarschot | Ressources humaines / Recrutement | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite