Malheureusement cette offre n'est plus active

JUNIOR DOSSIERBEHEERDER/ ACCOUNTANT 4/5 à Kortrijk

Description du poste


Functie-omschrijving:
Argon Selectie is een officieel erkend Rekrutering- en Selectiebureau.
Wij bieden professionele ondersteuning bij het matchen van gekwalificeerde bedienden- en kaderleden voor bedrijven in West- en Oost-Vlaanderen. Al onze vacatures vind je op www.argonselectie.be .
FUNCTIE OMSCHRIJVING
Als junior dossierbeheerder zorg je enerzijds voor de technische voorbereiding en afwerking van klantendossiers: het voeren, bijhouden en afsluiten van de boekhouding, het voorbereiden van fiscale en parafiscale aangiften en het op punt stellen van administratieve dossiers die de klanten ons toevertrouwen.
Anderzijds werk je mettertijd zelfstandig eigen kleinere dossiers af die je dan ook bespreekt met de klant en je werkt actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor.

Tijdsregeling:Dag - deeltijds Aantal dagen per week:3 Aantal uren per week:21

VEREISTEN

Vereisten:Je bent in het bezit van een bachelordiploma accountancy-fiscaliteit of je hebt een masterdiploma in een economische richting. Je houdt ervan om je bij te scholen, bent klantvriendelijk en contactvaardig ingesteld.
Ervaring:Geen ervaring vereistRijbewijs:Geen rijbewijs vereistTalen:Nederlands: zeer goed

AANBOD

Aanbod:Een interessante job met een bediendecontract van onbepaalde duur waarbij je de kans krijgt om je professioneel te ontwikkelen in een dynamische organisatie. Op termijn doorgroeien tot senior dossierbeheerder is zeker een optie, een IAB-stage behoort ook tot de mogelijkheden. Ook krijg je een aantrekkelijk salaris met een uitgebreid pakket extralegale voordelen en een ruim aanbod aan opleidingen.

Loon:Maandloon

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Kortrijk
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Finance / Comptabilité
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Finance / Comptabilité | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite