Malheureusement cette offre n'est plus active

JUNIOR INSIDE SALES MEDEWERKER à Zaventem

Description du poste

Zaventem | Telesales: prospectie | Internationaal bedrijf | NL-FR-ENG | Interim optie vast | 1082229 Jouw nieuwe functie
Als Telesales medewerker zal je in eerste instantie 100% focussen op het benaderen van prospecten door het uitvoeren van outbound calls. Je staat met verschillende soorten bedrijven in contact en polst naar hun behoeften. Bij interesse maak je een offerte op die je nadien opvolgt tot de afsluiting van het contract. Op termijn is een combinatie van outbound en inbound calls mogelijk en bovendien zijn er ook doorgroeimogelijkheden naar de buitendienst.

Jouw profiel
Voor deze job als Telesales medewerker zoekt Hays iemand die vlot communiceert in het Nederlands en Frans . Daarnaast heb je een goede kennis van het Engels aangezien dit de voertaal is binnen het bedrijf. Bij voorkeur heb je een bachelordenkniveau , maar persoonlijkheid is voor hen belangrijker! Een eerste ervaring in een commerciële job als telesales of inside sales is een sterk pluspunt, maar gemotiveerde schoolverlaters komen ook in aanmerking. Je komt professioneel over, straalt maturiteit uit en hebt graag telefonische contacten met prospecten . Ben je commercieel ingesteld en werk je graag met targets ? Dan ben jij de persoon die Hays zoekt!

De arbeidsvoorwaarden
Voor deze job als telesales medewerker bieden ze een aantrekkelijke verloning aan dat aangevuld zal worden met commissie . Daarnaast ontvang je maaltijdcheques van 8 euro per dag en kom je in een klein team terecht met een leuke werksfeer . Ten slotte ontvang je ook een vast contract na een succesvolle interimperiode.

Over de organisatie
Onze klant is een internationaal bedrijf uit Zaventem actief in de financiële sector . Ze staan bekend omwille van een goede opleiding op korte termijn en doorgroeimogelijkheden op lange termijn.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze commerciële job als telesales bij een internationaal bedrijf uit Zaventem met doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan snel via onderstaande knop. Voor andere jobs binnen Office Professionals kan je ook contact opnemen met Stijn Alens op 02/709.84.38.
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Zaventem
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Vente au détail / Commerce / Distribution
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Zaventem | Vente au détail / Commerce / Distribution | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite