Malheureusement cette offre n'est plus active

Weekend- en vakantiemedewerker Hellevoetsluis à Voeren

Description du poste

Zie jij een bijbaan waarbij je klanten blij kan maken met een unieke winkelbeleving wel zitten? En heb jij dit jaar een tussenjaar en/of ben jij flexibel inzetbaar dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Jouw werkdag als weekend- en vakantiemedewerker bij Omoda zou er zo uit kunnen zien: 
Gelukkig hoef je nooit echt vroeg te beginnen, zo heb je ’s avonds ook nog tijd voor leuke dingen. Je ziet dat er al wat collega’s op het werk zijn wanneer je aankomt. Je pakt voor jezelf even een bak koffie om rustig op te starten. Langzaam druppelt iedereen binnen en kunnen jullie beginnen met het doornemen van de dag. Met het team bespreken jullie kort wat de doelen zijn en natuurlijk geef jij je input. Je geeft aan dat je wel wat nieuwe items wilt presenteren in de winkel en de manager vindt dit een goed idee. Tof dat je mee mag denken en je creativiteit kwijt kan.

De winkel is inmiddels open en langzaamaan wordt het drukker. Je hebt al een paar leuke klanten geholpen bij het kiezen van de leukste schoenen, tassen en accessoires. Na een gezellige lunchpauze begint het echt druk te worden en kom je lekker in de flow. Wanneer je even op je horloge kijkt schrik je gewoon, de werkdag is al bijna voorbij. Eind van de dag zorgen jullie ervoor dat de winkel er weer netjes uit ziet en sluiten jullie met het team de werkdag af. Van deze bijbaan krijg je energie!

Op deze werkdag heb jij het verschil kunnen maken in:
• klantbeleving; door jouw goede en inspirerende adviezen zijn veel klanten met een nieuw paar schoenen de deur uitgegaan;
• het zorgen voor een goede winkelpresentatie; de collectie werd mooi gepresenteerd en de winkel zag er de hele dag netjes uit;
• het snel verwerken van de inkomende voorraad zodat de klanten ons hele aanbod konden bewonderen.

Als weekend- en vakantiemedewerker bij Omoda Hellevoetsluis versterk je het team op drukke momenten en je bent flexibel inzetbaar. Je bent sowieso beschikbaar op koopavonden en zaterdagen. 

Functie-eisen

• je bent klantgericht en vindt het een uitdaging met jouw advies het onze klanten naar de zin te maken;
• je bent modebewust en hebt een passie voor schoenen; 
• je hebt een positieve en enthousiaste werkinstelling;
• je houdt wel van wat beweging en veel lopen is voor jou geen probleem.

Omoda’s arbeidsvoorwaarden 

• leuke werksfeer! 
• afwisselende werkzaamheden;
• als eerste de nieuwe collectie bewonderen; 
• 20% personeelskorting op de collectie en een maandelijkse winactie;
• aansluiting bij Pensioenfonds Detailhandel; 
• korting op je zorgverzekering bij bepaalde verzekeraars.

Team Hellevoetsluis

Ons Omoda team in Hellevoetsluis bestaat uit 6 enthousiaste en hardwerkende shoelovers met allemaal een passie voor schoenen en fashion. Iedereen bij Omoda zegt natuurlijk het leuks te team te hebben, maar wij zijn het echt! We hebben een klein team (maar heel fijn). Wanneer je bij ons komt werken zal jouw schoenencollectie snel uitbreiden. Gevoelig voor je pinpas dus. In Hellevoetsluis shoppen veel vaste klanten dus je gaat veel inwoners en andere gezellige klanten leren kennen. Ons motto? Waarom moeilijk doen als het samen kan? Ook zijn wij gek op gezelligheid, lekker eten, leuke uitjes, spannende verhalen, nieuwe collega’s en meezingen met de radio in het magazijn. Klinkt dit als muziek in je oren?

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Voeren
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite