Malheureusement cette offre n'est plus active

JUNIOR ACCOUNTANT DIGITALISATIE | Aalst

Client Details Client DetailsDit wil concreet zeggen dat je iemand bent die genoten heeft van boekhoudkundige opleiding en/of al genoten heeft van een eerste werkervaring als dossierbeheerder binnen een boekhoud- of accountantskantoor. Description DescriptionWelk profiel past er binnen dit boekhoudkantoor?Je bent iemand die gedreven is en toekomst wil opbouwen binnen hetzelfde kantoor. Je bent iemand die wil blijven leren, hier horen zowel interne als externe opleidingen bij. Uiteraard beschik je over een bachelor accountancy & fiscaliteit of een andere. Profiles ProfilesWelk takenpakket zal je krijgen? Je zal starten met het volledige boekhoudkundige verhaal uit te voeren van A tot Y. Je start met het voorbereiden van de balans en

Description du poste

Client Details
Client Details

Dit wil concreet zeggen dat je iemand bent die genoten heeft van boekhoudkundige opleiding en/of al genoten heeft van een eerste werkervaring als dossierbeheerder binnen een boekhoud- of accountantskantoor. Description
Description

Welk profiel past er binnen dit boekhoudkantoor?

Je bent iemand die gedreven is en toekomst wil opbouwen binnen hetzelfde kantoor. Je bent iemand die wil blijven leren, hier horen zowel interne als externe opleidingen bij. Uiteraard beschik je over een bachelor accountancy & fiscaliteit of een andere.

Profiles
Profiles

Welk takenpakket zal je krijgen?

Je zal starten met het volledige boekhoudkundige verhaal uit te voeren van A tot Y. Je start met het voorbereiden van de balans en jaarrekening. Daarnaast krijg je ook de kans om je te verdiepen bij de opmaak van het fiscale luik, dit betekent dat je zal instaan voor de BTW-aangiftes, VenB en PB. Het inboeken van aankoop- en verkoopfacturen gaan ook taken zijn waar je jouw tanden volledig ga kunnen inzetten. Deze verantwoordelijkheden zullen je helpen om te groeien binnen dit boekhoudkantoor, je zal dan ook in no time doorgroeien tot een volwaardig dossierbeheerder.

Offer
Offer

Last but not least, de EXTRAATJES

  • Maandelijks zal er een aantrekkelijk loon worden gestort op jouw rekening, dit bedrag is afhankelijk van jouw ervaring en zal schommelen tussen de €2200 en €2700.
  • Je krijgt ook maaltijdcheques van €8
  • Een jaarlijkse bonus die afhankelijk is van jouw prestaties binnen het kantoor.
  • De mogelijkheid om zowel interne en externe opleidingen te volgen om zo te kunnen doorgroeien tot een echte expert binnen jouw vakgebied.
  • Als kers op de taart kan je hier jouw BIBF-/IAB-titel behalen, je krijgt hier de persoonlijke begeleiding waar iemand anders alleen maar van kan dromen.
  • Grijp jouw kans en ga voor dit familiaal boekhoudkantoor!!

Telefonisch kan u mij bereiken op het nummer 09/233.35.15

Deze vacature wordt beheerd door Hannes & Alexandre

We hebben een gespecialiseerd team in externe boekhouding, fiscaliteit en bedrijfsrevisie.

Jouw kandidatuur wordt steeds heel confidentieel behandeld.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Aalst
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Finance / Comptabilité
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Finance / Comptabilité | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite