Malheureusement cette offre n'est plus active

Intern Preventieadviseur à Antwerp

Over de functieAls intern preventieadviseur ga je deeltijds (1,5 dag/week) aan de slag bij Whoohoo. Hierin bied je ondersteuning in het toepassen van maatregelen vanuit de welzijnswet. Een greep uit jouw taken zijn het opmaken van risicoanalyses, advies bieden over optimalisaties binnen de organisatie en het functioneren als kenniscentrum inzake de welzijnswetgeving.Tot slot heb je regelmatig een functioneel overleg met de betrokken interne partijen.Functie eisenDe interne preventieadviseur die we zoeken beschikt over:een certificaat als preventieadviseur niveau 3analytisch en kwaliteitsgerichtheidde mogelijkheid om zich maximum 1,5 dag per week in te zettenOver het bedrijfWhoohoo is een vastberaden, internationaal rekruteringsbureau voor p

Description du poste

Over de functie

Als intern preventieadviseur ga je deeltijds (1,5 dag/week) aan de slag bij Whoohoo. Hierin bied je ondersteuning in het toepassen van maatregelen vanuit de welzijnswet. Een greep uit jouw taken zijn het opmaken van risicoanalyses, advies bieden over optimalisaties binnen de organisatie en het functioneren als kenniscentrum inzake de welzijnswetgeving.

Tot slot heb je regelmatig een functioneel overleg met de betrokken interne partijen.

Functie eisen

De interne preventieadviseur die we zoeken beschikt over:

  • een certificaat als preventieadviseur niveau 3
  • analytisch en kwaliteitsgerichtheid
  • de mogelijkheid om zich maximum 1,5 dag per week in te zetten

Over het bedrijf

Whoohoo is een vastberaden, internationaal rekruteringsbureau voor professionals in de technische sector. Wat ons zo anders maakt? Heel eenvoudig: we combineren plezier met expertise en we zijn snel. Van bedrijven in construction en engineering tot de life science en process industrie, we gaan steeds op ons doel af wanneer we hoogopgeleide vakspecialisten matchen met werkgevers. Resultaat: er is meteen een klik.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Antwerp
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Stage
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Stage | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite