Malheureusement cette offre n'est plus active

Junior Projectleider l Sint-Niklaas

Client DetailsClient DetailsDeze prestigieuze KMO specialiseert zich binnen de opbouw van bedrijfsgebouwen. Door de sterke groei de laatste jaren, hebben ze een nieuw bedrijfsgebouw aangekocht en groeit hun klantenportfolio bijna dagelijks. Wegens een recente uitbreiding zijn ze op zoek naar een Junior Projectleider te Sint-Niklaas om hun team te versterken. Ben jij de persoon die zij zoeken? Stuur ons dan zeker jouw cv!DescriptionDescriptionJunior Projectleider - TakenJe krijgt na een uitgebreide opleiding de leiding over je eigen projecten. Je staat nauw in contact met klanten en leveranciers en zorgt ervoor dat de bestelde materialen zowel naar kwaliteit als kostefficiëntie voldoen.Je stuurt een team van junior werfleiders, onderaannemer

Description du poste

Client Details

Client Details

Deze prestigieuze KMO specialiseert zich binnen de opbouw van bedrijfsgebouwen. Door de sterke groei de laatste jaren, hebben ze een nieuw bedrijfsgebouw aangekocht en groeit hun klantenportfolio bijna dagelijks. Wegens een recente uitbreiding zijn ze op zoek naar een Junior Projectleider te Sint-Niklaas om hun team te versterken. Ben jij de persoon die zij zoeken? Stuur ons dan zeker jouw cv!

Description

Description

Junior Projectleider - Taken

  • Je krijgt na een uitgebreide opleiding de leiding over je eigen projecten. Je staat nauw in contact met klanten en leveranciers en zorgt ervoor dat de bestelde materialen zowel naar kwaliteit als kostefficiëntie voldoen.
  • Je stuurt een team van junior werfleiders, onderaannemers en vaste arbeiders aan op de verscheidene werven in Oost-Vlaanderen.
  • Als Junior Projectleider is er een groeitraject uitgestippeld naar Projectleider (+-1 jaar). Gedurende deze periode zal de projectleider jou onder zijn/haar vleugels nemen en jou voorzien van opleidingen.


Profiles

Profiles

Junior Projectleider - Profiel

  • Je beschikt over een Bachelors- of Mastersdiploma Bouw of een andere technische opleiding.
  • Je beschikt liefst over een eerste werkervaring.


Offer

Offer

Junior Projectleider - Aanbod

  • Een jaarsalaris rond €45.000 afhankelijk van jouw werkervaring.
  • Maaltijdcheques van €8 zijn voorzien.
  • Een netto onkostenvergoeding van 100 per maand.
  • Een laptop en gsm zijn voorzien, alsook een internetvergoeding en telefoonabonnement. Je zal deze ook kunnen gebruiken voor privédoeleinden.
  • Je hebt flexibele uren, je plant je dagen zelf en op die manier kan je files vermijden.

Deze vacature wordt beheerd door Tanguy

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Sint-Niklaas
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite