Malheureusement cette offre n'est plus active

Management Trainee (m/v) à Beringen

ProfielVoor een internationale firma gelegen in Beringen zijn wij op zoek naar een Management Trainee. Wij zoeken een schoolverlater of  kandidaten met een beperkte ervaring die een zeer grote interesse hebben om in een logistieke omgeving terecht te komen. Je bent van nature een vlotte communicator en je hebt daardoor aanleg leidinggevende skills te ontwikkelen. Je bent flexibel en wilt zeer graag bijleren. Herken je jezelf hierin en heb je interesse? Stel je dan meteen kandidaat!  AanbodCorrigerende maatregelen voor de goederenstroom bepalen in geval van problemen. Coördineren en organiseren van de informatiedoorstroming en de werkinstructies van de organisatie. De activiteiten van een team coördinerenEen organisatie leiden. De implementa

Description du poste

Profiel

Voor een internationale firma gelegen in Beringen zijn wij op zoek naar een Management Trainee. Wij zoeken een schoolverlater of  kandidaten met een beperkte ervaring die een zeer grote interesse hebben om in een logistieke omgeving terecht te komen. Je bent van nature een vlotte communicator en je hebt daardoor aanleg leidinggevende skills te ontwikkelen. Je bent flexibel en wilt zeer graag bijleren. Herken je jezelf hierin en heb je interesse? Stel je dan meteen kandidaat!

 

Aanbod

Corrigerende maatregelen voor de goederenstroom bepalen in geval van problemen. Coördineren en organiseren van de informatiedoorstroming en de werkinstructies van de organisatie. De activiteiten van een team coördinerenEen organisatie leiden. De implementatie en realisatie van logistieke actieplannen opvolgen en de uitvoering controleren. De logistieke strategie van een organisatie ontwikkelen of meewerken aan de ontwikkeling en toepassing ervan. De modaliteiten voor het transport van producten organiseren, implementeren en de uitvoering controleren. Haalbaarheidsonderzoek uitvoeren van een logistiek organisatie- of reorganisatieproject van een locatie (magazijn, opslagplaats, platform, ...) of dienst (bevoorradingen, aankopen, transport, ...). Het logistiek plan van een organisatie opstellen en implementeren (voorschriften, werkmethodes, ...). Logistieke activiteiten organiseren voor: Defensie

Het loon is afhankelijk van je diploma en ervaring. Je komt terecht in een omgeving waarin je ruimte en kansen krijgt om je verder te ontwikkelen. De firma voorziet een opleiding 'on the job'. 

 

Vereiste kwalificaties

Je bent in het bezit van een Bachelor en/of Master in een logistieke richting, handelswetenschappen of toegepaste economische wetenschappen. Je wil zeer graag in een logistieke omgeving terechtkomen en je bent heel leergierig. Een sterke talenkennis is noodzakelijk. Schoolse kennis van het Nederlands, Engels, Frans en Duits is wenselijk. Je bent flexibel ingesteld, dat betekent dat je geen 9-5 mentaliteit hebt. Je bent een gedreven persoon en je bent stressbestendig. Verder zoeken we een kandidaat die aanleg of interesse heeft om leiding te geven. 

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Beringen
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite