Malheureusement cette offre n'est plus active

Young potential / Trainee (m/v) à Ghent

ProfielKonvert zoekt TRAINEES voor een toonaangevende logistieke speler in de modewereld! Zij hebben diverse vestigingen in België en zoeken heel wat young potentials voor diverse afdelingen:- Ben jij afgestudeerd of studeer je dit jaar af in een Bachelor of Master? Of heb je een Bachelor- of Masterrichting aangevat, maar niet afgewerkt?- Sta je er voor open om terecht te komen in een internationaal en sterk groeiend bedrijf dat op zoek is naar jonge ambitieuze mensen die ze intern kunnen opleiden om door te stromen naar diverse divisies (operations, IT, finance, ...)- Ben je bereid een maand mee te draaien op de werkvloer om daarna al door te groeien tot teamleader en verder opgeleid te worden?- Ben je vooral heel flexibel naar taken, uren

Description du poste

Profiel

Konvert zoekt TRAINEES voor een toonaangevende logistieke speler in de modewereld! Zij hebben diverse vestigingen in België en zoeken heel wat young potentials voor diverse afdelingen:

- Ben jij afgestudeerd of studeer je dit jaar af in een Bachelor of Master? Of heb je een Bachelor- of Masterrichting aangevat, maar niet afgewerkt?

- Sta je er voor open om terecht te komen in een internationaal en sterk groeiend bedrijf dat op zoek is naar jonge ambitieuze mensen die ze intern kunnen opleiden om door te stromen naar diverse divisies (operations, IT, finance, ...)

- Ben je bereid een maand mee te draaien op de werkvloer om daarna al door te groeien tot teamleader en verder opgeleid te worden?

- Ben je vooral heel flexibel naar taken, uren en afstand? (bereid om te werken in (vaste) ploegen) Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je spreekt goed Engels en hebt een degelijke (basis)kennis van het Nederlands (Engels is de voertaal dus een goede basiskennis hiervan is wel vereist).

 

Een eigen wagen is een groot pluspunt maar geen must. Enthousiasme, ambitie en GOESTING des te meer! 

Aanbod

Een uitgebreid opleidingstraject met veel uitdaging binnen een sterk groeiende en internationale onderneming startloon = 14.6108 euro bruto per uur, aangevuld met ploegenpremie en maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag. (bediendencontract)

Vereiste kwalificaties

Bachelor- of Masterdenkniveau

Je spreekt bij voorkeur zeker Nederlands of Engels

Je bent zeer flexibel en hands-on (starten op de werkvloer)

Je bent ambitieus en leergierig: je hebt GOESTING om te werken en bij te leren je beschikt over een goed analytisch denkvermogen en durft out-of-the-box denken

De belangrijkste vereiste is dat je geboeid bent door de logistieke sector of deze op zijn minst van A tot Z wil leren kennen (ervaring of voorkennis is niet nodig) en dat je zin hebt om carrière te maken binnen een grote internationale en nog steeds groeiende onderneming, maar waar veel ruimte is voor zelfontplooiing, persoonlijke groei, eigen ideeën en projecten, ... kortom, waar je een - hopelijk lange - carrière kan uitbouwen, gebaseerd op je competenties en interesses.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Ghent
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite