Malheureusement cette offre n'est plus active

Student Frites & Burgers weekends en feestdagen M/V à De Haan

Functiebeschrijving Functie Banen op het park - Horeca Contract type Jobstudent / Hulpkracht Arbeidsduur Parttime/deeltijds Functietitel Student Frites & Burgers weekends en feestdagen M/V Functieomschrijving Je eerste werkdag is aangebroken. Je hebt zin om te starten en je wilt graag leren wat de functie van JOBSTUDENT Frites & Burgers bij Center Parcs inhoudt. Zodra je binnenkomt word je verwelkomd door je nieuwe collega’s en leren ze je de kneepjes van het vak. Als jobstudent bediening in ons prachtige park ben je hét visitekaartje van het restaurant. Je geeft de gasten een warm welkom en zorgt voor een optimale sfeer binnen de outlet. Verder neem je ook bestellingen op, handel je deze af e

Description du poste

Functiebeschrijving

Functie

Banen op het park - Horeca

Contract type

Jobstudent / Hulpkracht

Arbeidsduur

Parttime/deeltijds

Functietitel

Student Frites & Burgers weekends en feestdagen M/V

Functieomschrijving

Je eerste werkdag is aangebroken. Je hebt zin om te starten en je wilt graag leren wat de functie van JOBSTUDENT Frites & Burgers bij Center Parcs inhoudt. Zodra je binnenkomt word je verwelkomd door je nieuwe collega’s en leren ze je de kneepjes van het vak. Als jobstudent bediening in ons prachtige park ben je hét visitekaartje van het restaurant. Je geeft de gasten een warm welkom en zorgt voor een optimale sfeer binnen de outlet. Verder neem je ook bestellingen op, handel je deze af en verricht je alle noodzakelijke kassahandelingen. Je verricht routinematige schoonmaakwerkzaamheden zoals het afruimen van tafels, het vervangen van vuilniszakken, het schoonmaken van toonbanken en installaties, etc. Verkoopkansen zien en deze benutten is een van jouw talenten.

Je wordt flexibel ingezet tijdens weekends en feestdagen, volgens jouw mogelijkheden en onze noden. Je houdt jouw werkplek netjes volgens de HACCP voorschriften. Bestellingen klaarzetten op een dienblad of in een zakje maakt ook deel uit van de job. Dit alles doe je met het oog op de meest milieuvriendelijke werkwijzen. Voor deze functie zoeken we een echte teamplayer met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Ook jij draagt zorg voor een optimale gastenbeleving.

De JOBSTUDENT Frites & Burgers is een student 18+ die regelmatig beschikbaar is om voor ons te werken in een flexibel werkrooster.

Als opleiding volg je de JOBSTUDENT Frites & Burgers een opleiding BSO, TSO of ASO, maar “doe-allers” met wat ervaring in kassawerk zijn zeker ook welkom. Enige ervaring is altijd een pluspunt.

Aantal uur per week

16

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, BELGIË, Center Parcs De Haan aan zee - De Haan

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

NVT

Minimaal aantal jaren werkervaring

0 tot 3 jaar

IT vaardigheden

intern kassasysteem is aan te leren

Competenties

Je eerste werkdag is aangebroken. Je hebt zin om te starten en je wilt graag leren wat de functie van JOBSTUDENT bediening Frites & Burgers bij Center Parcs inhoudt. Zodra je binnenkomt word je verwelkomd door je nieuwe collega’s en leren ze je de kneepjes van het vak. Als jobstudent bediening in ons prachtige park ben je hét visitekaartje van het restaurant. Je geeft de gasten een warm welkom en zorgt voor een optimale sfeer binnen de outlet. Verder neem je ook bestellingen op, handel je deze af en verricht je alle noodzakelijke kassahandelingen. Je verricht routinematige schoonmaakwerkzaamheden zoals het afruimen van tafels, het vervangen van vuilniszakken, het schoonmaken van toonbanken en installaties, etc. Verkoopkansen zien en deze benutten is een van jouw talenten.

De JOBSTUDENT bediening Frites & Burgers is een student 18+ die regelmatig beschikbaar is om voor ons te werken in een flexibel werkrooster.

Als opleiding volg je de JOBSTUDENT bediening Frites & Burgers een opleiding BSO, TSO of ASO, maar “doe-allers” met wat ervaring in kassawerk zijn zeker ook welkom. Enige ervaring is altijd een pluspunt.

Talen

 • Nederlands (Goede kennis - Vloeiend)
 • Frans (Redelijk - Mondeling/Schriftelijk)
 • Recruiter Business Card

  Naam Recruiter

  Lies van Berkel

  Telefoonnummer Recruiter

  63 02 64

  Email Recruiter

  Overige informatie Recruiter

  Bel gerust voor meer informatie of stuur informatieve mail naar

  Informations supplémentaires

  Statut
  Inactif
  Formation requise
  Autres
  Lieu
  De Haan
  Heures de travail par semaine
  8 - 40
  Type de Contrat
  Temps plein/ CDD
  Secteur
  Hôtellerie / Restauration
  Permis de conduire BE/EU exigé
  Non
  Voiture exigée
  Non
  Lettre de motivation exigée
  Non
  Langues
  Français

  Hôtellerie / Restauration | Temps plein/ CDD | Autres

  Enregistrez-vous dès maintenant!

  Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

  Inscription gratuite