Malheureusement cette offre n'est plus active

Junior Accountmanager à Bosstraat

Ben jij technisch onderlegd, commercieel en klantgericht ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou!Wat ga je doen?AIs Junior Accountmanager maak je deel uit van de afdeling Verkoop van VDL Konings. In deze rol ben je de spil tussen de klant en de organisatie. Je werkt zeer nauw samen met je verkoop collega’s en aan de door jou toegewezen klanten. Je takenpakket is breed en gevarieerd dat maakt deze baan ook zo leuk. Geen dag is hetzelfde. Uiteraard ben je veel bezig met het communiceren naar klanten maar ook naar de interne organisatie. Je voert operationele activiteiten uit en ontwikkelt je eigen accounts. Je verzorgt het gehele offerte traject van intake tot orderbevestigingen naar je klanten. Ordermanagement is jouw dagelijkse taak. Je be

Description du poste

Ben jij technisch onderlegd, commercieel en klantgericht ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

AIs Junior Accountmanager maak je deel uit van de afdeling Verkoop van VDL Konings. In deze rol ben je de spil tussen de klant en de organisatie. Je werkt zeer nauw samen met je verkoop collega’s en aan de door jou toegewezen klanten. 

Je takenpakket is breed en gevarieerd dat maakt deze baan ook zo leuk. Geen dag is hetzelfde. 

Uiteraard ben je veel bezig met het communiceren naar klanten maar ook naar de interne organisatie. Je voert operationele activiteiten uit en ontwikkelt je eigen accounts. Je verzorgt het gehele offerte traject van intake tot orderbevestigingen naar je klanten. Ordermanagement is jouw dagelijkse taak. Je beantwoord je klantvragen en registreert klachten.  

Jouw kwaliteiten:

 • Je beschikt over minimaal hbo niveau op het gebied van techniek, zoals werktuigbouwkunde of vergelijkbaar. Voor deze rol heb je aantoonbare affiniteit met techniek. 
 • Je hebt een scherp commercieel inzicht en bij voorkeur kennis van machinebouw. 
 • Je hebt goede contactuele eigenschappen, spreekt je talen, bent flexibel en stressbestendig 
 • Je kunt goed samenwerken in een klein teamverband. 
 • De functie vereist kennis van commercie, techniek en een klantgerichte instelling. 
 • Jij vindt het uitdagend en leuk om je zaken goed voor elkaar te hebben, zodat je interne en externe klanten zeer tevreden zijn.

Wat bieden we:

Naast een werksfeer die informeel, open en direct is, bieden wij je zeer afwisselend werk, een prima salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien krijg je de mogelijkheid tot in- en externe scholing op jouw vakgebied en zijn er doorgroeimogelijkheden richting Key-Accountmanagement of Project Management, zowel binnen VDL Konings als de VDL Groep.

Een opsomming van wat wij te bieden hebben:

 • een marktconform salaris
 • winstdeling
 • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen (bij fulltime dienstverband)
 • een goede pensioenregeling
 • volop persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en opleidingen
 • een jaarlijks VDL-feest met alle collega’s van de VDL Groep
 • interne doorgroei mogelijkheden
 • diverse collectiviteitsregelingen
 • personeelsaanbiedingen
 • deelname aan sportactiviteiten

Interesse?

Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het bedrijf:

Ben jij een echte vakman of werk je graag in een technische omgeving? Dan past VDL Konings perfect bij jou! VDL Konings in Swalmen is een veelzijdig bedrijf en kent meerdere disciplines als projectmanagement, engineering, prototyping, productie, assemblage en installatie van met name machines en installaties. Zo maken wij machines voor onder andere film-, folie, foam-, stof- en de papierindustrie. Daarnaast produceren wij middelzwaar tot zwaar constructiewerk, verspanen we constructies en bewerken we diverse materialen als gietijzer, staal, pantserstaal en aluminium. Onze klanten zijn wereldwijd verspreid en zijn actief in de staalindustrie, machinebouw en medische-, automotive-, bouw- en defensie markt. Ben je flexibel ingesteld en heb je een hands-on mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

#LI-SS1

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Bosstraat
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Finance / Comptabilité
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Finance / Comptabilité | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite