Malheureusement cette offre n'est plus active

PARTTIME CAMPUS COORDINATOR à Bruxelles

Description du poste

Regio Antwerpen | Campus coördinator | Internationaal en gespecialiseerd werving- en selectiebureau | 1081529 Jouw nieuwe functie
Hays is op zoek naar een parttime campus coördinator. Deze functie bevat een uitgebreid takenpakket waarin je de mogelijkheid hebt om jezelf uit te dagen. Je verzorgt de stages en het werven van studenten van a tot z. Het is de bedoeling dat je het nieuwe gezicht wordt voor studenten en hen zoveel mogelijk begeleidt voor en tijdens de stages. Je legt nieuwe contacten met scholen, docenten en andere cruciale spelers. Deze job bevat enkele administratieve taken, maar is voornamelijk gericht op het aantrekken van studenten op jobbeurzen en scholen. Op jobbeurzen is het jouw taak om Hays te gaan vertegenwoordigen en op die manier studenten een beter beeld te geven over het bedrijf. Daarnaast ben je het aanspreekpunt en de vertrouwenspersoon voor de stagiaires die stage zullen lopen bij Hays en bedenk je ook op welke manier je nieuwe studenten kan aantrekken. Tot slot geef je ook administratieve ondersteuning aan onze HR business partner.

Jouw profiel
Voor deze 4/5de functie zijn we op zoek naar kandidaten die een bachelor- en /of masteropleiding hebben gevolgd, pas afgestudeerd zijn of al een aantal jaar ervaring achter de rug hebben. Bij voorkeur heb je al aanspreekpunten of een mooi netwerk in verschillende scholen.

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Bruxelles
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
job week-end
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Bruxelles | Autres | job week-end | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite