Malheureusement cette offre n'est plus active

Stage Human Resources à Ghent

ABB: een uitdagende stage ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is pionier en marktleider met een uitgebreid aanbod voor de digitale industrie. Voortbouwend op een traditie van meer dan 130 jaar innovatie vervult ABB vandaag de dag een leidende rol voor digitale industrieën met vier klantgerichte wereldwijde businesses: Electrification, Industrial Automati-on, Motion en Robotics & Discrete Automation. De leidende rol op digitaal terrein is gefundeerd op het ge-meenschappelijke digitale ABB Ability platform. De belangrijke Power Grids-activiteiten van ABB zullen in 2020 worden afgestoten aan Hitachi. ABB heeft vestigingen in meer dan 100 landen. In totaal werken er onge-veer 147.000 mensen. Wat ga je doen bij ABB? Tijdens deze uitdagende stage lo

Description du poste

ABB: een uitdagende stage
ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is pionier en marktleider met een uitgebreid aanbod voor de digitale industrie. Voortbouwend op een traditie van meer dan 130 jaar innovatie vervult ABB vandaag de dag een leidende rol voor digitale industrieën met vier klantgerichte wereldwijde businesses: Electrification, Industrial Automati-on, Motion en Robotics & Discrete Automation. De leidende rol op digitaal terrein is gefundeerd op het ge-meenschappelijke digitale ABB Ability platform. De belangrijke Power Grids-activiteiten van ABB zullen in 2020 worden afgestoten aan Hitachi. ABB heeft vestigingen in meer dan 100 landen. In totaal werken er onge-veer 147.000 mensen.

Wat ga je doen bij ABB?
Tijdens deze uitdagende stage loop je actief mee op de HR-afdeling van ABB BeLux. Je gaat de HR afdeling ondersteunen en zelfstandig aan het werk met verschillende werkzaamheden, waaronder ondersteunen bij de implementatie van nieuwe HR applicatie solutions binnen het HR IS application landscape, het analyseren van dossiers en het uitschrijven van nieuwe procedures en policies. Deze werkzaamheden voer je uit naast de dagelijkse HR Business Partnering taken.

Wie ben jij?
Je bent een enthousiaste en gemotiveerde student Handelswetenschappen. Je bent extravert en nieuwsgierig van aard. Een afwachtende houding past dan ook totaal niet bij je, omdat je juist zelf graag het initiatief neemt. Je voelt je thuis in een professionele technologische omgeving en je bent in staat om zelfstandig en accuraat aan het werk te gaan. Dat je ervaring hebt met MS Office spreekt voor zich. Bovendien ga je klantgericht te werk en communiceer je gemakkelijk, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Wat bieden wij?
Een leuke en uitdagende stage waarin je de mogelijkheid krijgt praktijkervaring op te doen in een multiculturele omgeving. Je krijgt de vrijheid om zelfstandig mee te werken in een internationale organisatie. De standplaats waar jij je werkzaamheden gaat verrichten is ABB Gent.

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd en wil jij deel uitmaken van het ABB team, aarzel dan niet en solliciteer snel! Registreer je CV en solliciteer online via door te klikken op 'Werken bij ABB'.

Voor vragen over de vacature kan je terecht bij Sofie Sierens, Nieuwevaart 51, 9000 Gent, tel. +32 (0)9 265 24 76, soll@nl.abb.com

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Ghent
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Ressources humaines / Recrutement
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Ressources humaines / Recrutement | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite