Malheureusement cette offre n'est plus active

INTERNSHIP - HR Compensation & Benefits Center of Expertise à Bruxelles

Position Description Introductie De Volvo Group is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van trucks, bussen, constructiematerialen en mariene-en industriële motoren. Dagelijks werken wij aan het bieden van nieuwe transport- en infrastructuuroplossingen die kunnen bijdragen aan de behoeftes van onze samenleving. Samen zetten wij de wereld in beweging, door rekening te houden met mens én milieu. Passie voor wat we doen, daar draait het om. Vertrouwen van onze klant, de samenleving en onze medewerkers, daar doen we het voor.   Ontmoet jouw team Kom terecht in het HR Center of Expertise team, wij werken overkoepelend voor de Volvo Group in België. Hier kom je in aanraking met verschillende domeinen, waaronder Talent &amp

Description du poste

Position Description

Introductie

De Volvo Group is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van trucks, bussen, constructiematerialen en mariene-en industriële motoren. Dagelijks werken wij aan het bieden van nieuwe transport- en infrastructuuroplossingen die kunnen bijdragen aan de behoeftes van onze samenleving. Samen zetten wij de wereld in beweging, door rekening te houden met mens én milieu. Passie voor wat we doen, daar draait het om. Vertrouwen van onze klant, de samenleving en onze medewerkers, daar doen we het voor.
 

Ontmoet jouw team

Kom terecht in het HR Center of Expertise team, wij werken overkoepelend voor de Volvo Group in België.
Hier kom je in aanraking met verschillende domeinen, waaronder Talent & Competence, Compensation & Benefits, Legal & Labour Regulation, Employer Branding én Health, Safety & Wellbeing. Het HR Center of Expertise is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van HR policies en richtlijnen binnen de vermeldde domeinen. Jouw focus zal vooral liggen bij Compensation & Benefits, waar ze je met open armen ontvangen om ook van jou een expert te maken.

Jouw ideale job?

Ligt jouw passie voornamelijk bij hard HR? Zou je graag mee aan de basis liggen van de uitwerking van verschillende projecten ten voordelen van onze medewerkers? Dan is dit jouw kans. Jouw taken:
 

 • Jij werkt samen met ons aan verschillende projecten, waaronder de verdere uitbouw van een flexibel verloningsplan, het beleid rond bedrijfswagens, reward communicatie, etc.
 • Je zorgt voor het verzamelen van de nodige data voor salarisstudies, die nadien gebruikt worden voor benchmark doeleinden.
 • Je analyseert de resultaten van verschillende studies en formuleert de juiste conclusies.
 • Je neemt het process van 'Pay for Performance' volledig onder de loep: je analyseert de resultaten van het gehele process, je formuleert conclusies en je stelt verbeteringen voor mbt het trainingsmateriaal
   
 • Zijn wij 'the perfect match'?

  Spreken bovenstaande taken jou volledig aan? Heb je zin om samen met ons te zorgen voor een nog sterker Compensation & Benefits beleid? Dan beschik jij ongetwijfeld ook over volgende competenties:
   

 • Je volgt momenteel een opleiding in HRM / HAWE / Sociale Wetenschappen / TEW
 • Je springt kritisch om met data en zorgt zo voor de meest relevante materie én de correcte verwerking
 • Bovendien ben je analytisch sterk en weet jij de juiste conclusies te trekken
 • Digital Age? Jij voelt je er helemaal in thuis, zo kennen excel en sharepoint geen geheimen voor jou
 • Je spreekt ook nog eens vloeiend Engels en Nederlands en weet jouw bevindingen duidelijk te communiceren
   
 • Bijna overtuigd?

  Je krijgt de kans om crossfunctioneel te werken vanuit onze eigentijdse kantooromgeving in het hartje van België. Onze kantoren bevinden zich op de 9de verdieping van het kantorencomplex Volvo offices Brussels. Naast een leerrijke stageperiode en heerlijke lunches, bieden we je dus ook een adembenemend zicht.
   

  Dit is jouw moment om te stralen!

  Ready for a view that'll change your life forever? Solliciteer snel via of via onze website

  Informations supplémentaires

  Statut
  Inactif
  Formation requise
  Autres
  Lieu
  Bruxelles
  Heures de travail par semaine
  8 - 40
  Type de Contrat
  Temps plein/ CDD
  Secteur
  Ressources humaines / Recrutement
  Permis de conduire BE/EU exigé
  Non
  Voiture exigée
  Non
  Lettre de motivation exigée
  Non
  Langues
  Français

  Bruxelles | Ressources humaines / Recrutement | Temps plein/ CDD | Autres

  Enregistrez-vous dès maintenant!

  Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

  Inscription gratuite