Malheureusement cette offre n'est plus active

Junior Buyer à Brussels

De functie Je assisteert in de analyse van spend & requirements: je hebt aandacht voor de evolutie van de externe markten en onderneemt proactief actie om die aankoopmethodologie steeds te verbeteren.  Bij de aanvang van een nieuwe opdracht, denk je na over de geschikte aanpak en neem je contact op met de betrokken suppliers. Als die nog niet bekend zijn, stelt jouw business knowledge en ervaring je in staat om adviezen te formuleren naar de interne klanten en hen te challengen in hun keuze.  Je bent regelmatig in contact met leveranciers in functie van nieuwe of bestaande samenwerkingen. Je zal de requirements van de business bij hen vertegenwoordigen en negotiëren rond kost, voorwaarden en contracten.  Je werkt nauw samen met d

Description du poste

De functie

Je assisteert in de analyse van spend & requirements: je hebt aandacht voor de evolutie van de externe markten en onderneemt proactief actie om die aankoopmethodologie steeds te verbeteren. 

Bij de aanvang van een nieuwe opdracht, denk je na over de geschikte aanpak en neem je contact op met de betrokken suppliers. Als die nog niet bekend zijn, stelt jouw business knowledge en ervaring je in staat om adviezen te formuleren naar de interne klanten en hen te challengen in hun keuze. 

Je bent regelmatig in contact met leveranciers in functie van nieuwe of bestaande samenwerkingen. Je zal de requirements van de business bij hen vertegenwoordigen en negotiëren rond kost, voorwaarden en contracten. 

Je werkt nauw samen met de business en behaalt samen het beste resultaat. Je maakt hierbij gebruik van onder andere RFP, RFI flow tools, evaluatiemethodes van suppliers, onderhandelingsmechanismen en contract management. Daarnaast zal accounting een belangrijke partner zijn in functie van een optimale payment flow. 


undefined

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Brussels
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite