Malheureusement cette offre n'est plus active

Junior Sales Engineer HVAC à Grimbergen

OmschrijvingJunior Sales Engineer HVACWat ga je doen?Ben jij klaar om te starten in de wereld van sales engineering, of heb jij je eerste ervaring zelfs al achter de rug en wil je door? Dan moet je deze vacature zeker eens checken. Voor deze kanjer in vooral filters en afsluiters in veel verschillende industrieën ben ik opzoek naar technisch sales talent. Je gaat hier aan de slag als Inside sales engineer, en houdt je vooral bezig met technische kennis te vertalen naar de klanten evenals ze de juiste service te bieden. Je hebt alles zelf in hand en moet snel kunnen beslissen. Natuurlijk krijg je hier wel de juiste steun en training voor. Er is verder een goede mix tussen offertes opmaken, klantencontact en samenwerken met de buitendienst. O

Description du poste

Omschrijving


Junior Sales Engineer HVAC


Wat ga je doen?

Ben jij klaar om te starten in de wereld van sales engineering, of heb jij je eerste ervaring zelfs al achter de rug en wil je door? Dan moet je deze vacature zeker eens checken.

Voor deze kanjer in vooral filters en afsluiters in veel verschillende industrieën ben ik opzoek naar technisch sales talent. Je gaat hier aan de slag als Inside sales engineer, en houdt je vooral bezig met technische kennis te vertalen naar de klanten evenals ze de juiste service te bieden. Je hebt alles zelf in hand en moet snel kunnen beslissen. Natuurlijk krijg je hier wel de juiste steun en training voor. Er is verder een goede mix tussen offertes opmaken, klantencontact en samenwerken met de buitendienst. Ook zijn er zeker doorgroeimogelijkheden. Mits jij je goed kunt bewijzen natuurlijk. Heb jij het in je om er bovenuit te springen?

Wat wordt jou geboden?

•    Aantrekkelijk Salaris
•    32 Vakantie dagen
•    Interne trainingen
•    Doorgroeimogelijkheden.


Wat wordt er van jou verwacht?

•    Bachelor Elektromechanica en/of ervaring
•    Communicatief/Commercieel


Waar ga je werken?

Je komt terecht in een zeer competent technisch sales team bestaande uit 6 Sales Engineers en ongeveer 10 Inside Sales Engineers. Het is een belangrijke speler binnen de branche en ze hebben grote klanten. Het grootste segment is chemie, maar dat is zeker niet het enige. Het is een sterk groeiend bedrijf en bieden genoeg mogelijkheden voor jou om met ze mee te groeien.

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.

Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je

Informations supplémentaires

Statut
Inactif
Formation requise
Autres
Lieu
Grimbergen
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Secteur
Ingénieurie mécanique
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Grimbergen | Ingénieurie mécanique | Temps plein/ CDD | Autres

Enregistrez-vous dès maintenant!

Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

Inscription gratuite