Malheureusement cette offre n'est plus active

Junior dossierbeheerder : kantoor met goede sfeer in BRASSCHAAT à Antwerp

Description du poste

Introduction

Ben jij... dynamisch, leergierig en klaar voor een uitdaging in een gezellig kantoor met een goede teamsfeer?

Deed je een (eerste) ervaring op als dossierbeheerder en ben je klaar om een persoonlijke relatie op te bouwen met klanten en collega's?

Ben je daarnaast ook nog eens een echte 'dog person' ?

Dan pas jij hier perfect in dit plaatje! De zaakvoerder startte het kantoor een 8-tal jaar geleden. Op heden werken er 5 toffe medewerkers, alsook een enthousiaste hond! Samen staan zij een gevarieerd cliënteel te woord.

Je krijgt de kans om te groeien tot een echte expert en een jong, dynamisch cliënteel bij te staan dat jou meer dan voldoende variatie geeft. De zaakvoerder staat altijd aan jou zijde om je te ondersteunen en begeleiden!

Is jouw interesse gewekt? Stuur dan zeker vandaag nog jouw CV!

Ligging ǀ Jij gaat aan de slag op een moderne locatie in Brasschaat.

Responsibilities

Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant

De verantwoordelijkheden

 • Jij wil met plezier klanten bijstaan die voornamelijk bestaan uit startups en kleine ondernemingen. Indien je graag een goede relatie opbouwt met jouw collega's én klanten, is dit het perfecte kantoor voor jou.
 • De klant zo correct en volledig mogelijk adviseren is voor jou uiterst belangrijk. Jij wil dan ook heel graag de klantenbesprekingen aanpakken en de klant zo grondig mogelijk gaan begeleiden.
 • Groeien in jouw functie en dit kantoor is hier absoluut mogelijk. Jij hebt de motivatie om een echte vakkennis uit te bouwen. Daarnaast zie je je op termijn groeien tot Senior Dossierbeheerder / Accountant.
 • Profile

  Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant

  Het profiel

 • Je behaalde een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit of gelijkwaardig (een graduaat bijvoorbeeld).
 • Je deed idealiter een eerste ervaring opin een boekhoud- of accountantskantoor. Hier kwam je in aanmerking met de voorbereidingen van verschillende dossiers. Deed je nog geen ervaring op? Sla dan ook zeker je slag!
 • Nog belangrijker is jouw positieve ingesteldheid en motivatie / doorzettingsvermogen .
 • Je bent curieus en leert graag nieuwe zaken bij. De zaakvoerder laat jou graag vrij in het leren van nieuwe taken, en zal er altijd staan om jou te ondersteunen!
 • Ben je daarnaast een hondenliefhebber ? De 'office dog' begroet jou elke ochtend vrolijk en maakt de dagen net een stukje beter!
 • Job Offer

  Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant

  Het aanbod

 • Bedrijfscultuur en sfeer : Voor dit kantoor is het heel belangrijk dat jij je goed voelt! Dankzij de geregelde teambuildingactiviteiten (vb. lunch op kantoor, een cadeautje ter waardering voor hetgeen je doet, een jaarlijkse uitstap...) blijft de sfeer steeds optimaal!
 • Opleidingen en trainings : Jij kan rekenen op tal van kwalitatieve en diverse opleidingen zodat jij snel groeit tot een echte specialist.
 • Voornemens om jouw ITAA-titel te behalen? Hier kan je daarmee van start! Bovendien wordt jouw motivatie beloond met stevige toekomstperspectieven en doorgroeimogelijkheden (vb. Manager, teamleader, vennoot op termijn...).
 • Financieel pakket : Jij krijgt een compleet en uitstekend salarispakket bestaande uit een brutosalaris dat kan oplopen tot €3.500 bruto , een groepsverzekering, een onkostenvergoeding van €200, maaltijdcheques €8, laptop, GSM met abonnement, winstpremie... noem maar op! Ook is er de optie tot het krijgen van een moderne en comfortabele bedrijfswagen.
 • Ben jij of ken jij iemand die interesse zou hebben in deze vacature? Geef ons meteen een seintje en stuur vandaag nog je CV in via apply @ austinbright.com !

  Sophie helpt je met plezier verder in je zoektocht.

  Ben je toch op zoek naar een andere omgeving? Een van onze consultants voert graag een vrijblijvend gesprek met jou om af te stemmen waar je het beste zou passen, uiteraard altijd op een vertrouwelijke manier.

  Boekhouder / Accountant / Dossierbeheerder / Tax / Belastingen / Fiscaliteit / Accountancy / IAB / BIBF / ITAA / Belastingconsultant / Belastingadviseur / Auditor /Audit / Boekhoudkantoor / accountantskantoor / Fiduciaire / Belastingconsulent / Brasschaat / Kapellen / Schoten

  Informations supplémentaires

  Statut
  Inactif
  Formation requise
  Autres
  Lieu
  Antwerp
  Heures de travail par semaine
  8 - 40
  Type de Contrat
  Temps plein/ CDD
  Secteur
  Autres
  Permis de conduire BE/EU exigé
  Non
  Voiture exigée
  Non
  Lettre de motivation exigée
  Non
  Langues
  Français

  Autres | Temps plein/ CDD | Autres

  Enregistrez-vous dès maintenant!

  Souhaitez-vous postuler en un clic et être averti(e) de nos dernières offres correspondant à vos critères ? Connectez vous en tant qu'étudiant!

  Inscription gratuite