Jobstudent verpleegkunde à Antwerp

Description du poste

Studeer je verpleegkunde en wil je graag als jobstudent aan de slag in de zorg? Dan is vakantiewerk in het UZA zeker iets voor jou!Het grote voordeel van werken in een ziekenhuissetting is dat je, naast het feit dat je natuurlijk een loon krijgt, is dat je ook zaken oppikt die je zullen helpen tijdens je verdere opleiding of in je verdere carrière als verpleegkundige.

Wat ga je doen?

Als jobstudent verpleegkunde kom je terecht op een verpleegafdeling. Hier zal je dan worden ingeschakeld als zorgkundige op de afdeling.

Je ondersteunt de verpleegkundigen in hun dagelijkse taken en maakt deel uit van het verpleegkundig team. In het UZA behandelen we jobstudenten net zoals vaste werknemers, we vormen immers één team.

Er zijn verschillende opties mogelijk wanneer je kan tewerkgesteld worden:

 • zo kan je bijvoorbeeld doorheen het schooljaar ingezet worden in de weekends;
 • tijdens de korte vakanties;
 • tijdens de lange vakantie (zomervakantie). Je kan zowel doorheen het jaar werken, alsook in de vakanties.
 • Hierin zijn wij flexibel. Jij mag zelf aangeven wat voor jou het beste past. We zoeken namelijk steeds studenten die de opleiding verpleegkunde volgen en daarnaast al willen proeven van het werkveld.

  Wat verwachten we van jou? Een belangrijke voorwaarde om in aanmerking te komen als jobstudent in ons ziekenhuis is dat je het tweede jaar verpleegkunde hebt afgerond. We zetten zowel bachelor studenten als HBO-5 studenten in.We schakelen geen eerstejaars of tweedejaars verpleegkundigen in. Je kan bij ons dus starten vanaf de zomer dat je van het tweede jaar doorstroomt naar het derde jaar. Wil je ook tijdens de zomervakantie werken? Dan verwachten we dat je minstens drie weken achter elkaar kan werken. Dit om continuiteit op onze verpleegafdelingen te kunnen garanderen. Belangrijke eigenschappen zijn dat je weet van aanpakken, je graag de de verpleegkundigen bijstaat in de zorg en je bent flexibel.Je houdt ervan om elke dag nieuwe dingen bij te leren.

  Praktisch:
  1) Je kan ons een attest van voorleggen zodat we weten hoeveel uren je nog als jobstudent mag werken tegen een verlaagde sociale bijdrage binnen het huidige jaar. Het attest is te verkrijgen via de website van de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid:

  2) Daarnaast kan je ook een bewijs voorleggen dat je schoolgaand bent dit schooljaar. Een inschrijvingsbewijs van de school is voldoende

  Wat biedt het UZA als werkgever?

  Je komt terecht in een leerrijke organisatie met een gevarieerd takenpakket. Je werkt in vroege of late shiften. Dit is bespreekbaar.

  Jobstudenten worden steevast warm onthaald en maken deel uit van het team.

  Je maakt kennis met het UZA en de verschillende afdelingen.

  Je mag aangeven in welke afdeling(en) je interesse hebt. Wij proberen (in de mate van het mogelijke) rekening te houden met de interesses van de jobstudent.

  Informations supplémentaires

  Statut
  Actif
  Formation requise
  Autres
  Lieu
  Antwerp
  Heures de travail par semaine
  8 - 40
  Type de Contrat
  Temps plein/ CDD
  Date de publication
  28-10-2021
  Secteur
  Autres
  Permis de conduire BE/EU exigé
  Non
  Voiture exigée
  Non
  Lettre de motivation exigée
  Non
  Langues
  Français

  Autres | Temps plein/ CDD | Autres

  Postuler maintenant

  Partager cette offre