Administratie & Onthaal voltijds met weekendwerk à Pittem

Description du poste

Functieomschrijving

Deze functie is om enerzijds de administratie te ontlasten en anderzijds sta je in voor het onthaal. Onthaaltaken: Je het aanspreekpunt wanneer de klant een vraag, een herstelling of een probleem heeft.Je begroet de klanten altijd met een glimlach en beantwoordt hen op een rustige en respectvolle manier.Je beantwoordt de telefoons en schakelt ze door naar de gevraagde winkelmedewerker. Administratieve taken:Je bent verantwoordelijk voor de volledige administratieve opvolging van enkele leveranciers.Je bereidt goederenontvangsten voor a.d.h.v. zendnota’s.Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de retourlijsten en de Fout-Bij-Leveringen van jouw leveranciers.Je geeft garantiegevallen in en vraagt wisselstukken aan bij jouw leveranciers.Je staat de aankoper bij voor allerhande kleine taken.Je volgt oude levering, die blijven staan in het magazijn, op en verwerkt deze.Voor jouw leveranciers zoek je beeldmateriaal op of vraag je deze aan, zodat deze online geplaatst kunnen worden op onze webshop.

Taken en profiel

Je bent de Nederlandse taal machtig.Je kan je verhelpen in andere talen om de klant te begrijpen en te helpen.Ervaring is een plus.Je beschikt over een TSO-diploma.Je hebt geen problemen met weekendwerk.

Aanbod

Wij bieden jou een boeiende voltijdse job met weekendwerk. Na een interimperiode heb je kans op jou vast contract.Bij interesse bel ons op het nummer 051 30 55 02 of mail uw cv naar izegem@infinityjobs.be

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Autres
Lieu
Pittem
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
04-07-2021
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Postuler maintenant

Partager cette offre