Sous-chef weekend à Maarkedal

Description du poste

Functieomschrijving

Taken

- Als rechterhand sta je onze chef bij tijdens het opsturen van gerechten, zowel bij evenementen als bij ons restaurant.
- Indien nodig gerechten opsturen zonder instructies van de chef.
- Je deelt taken en verantwoordelijkheden samen met de chef.
- Je stelt samen met de chef nieuwe menu’s op.

Profiel

- Je genoot een relevante opleiding, of hebt de nodige ervaring om als Sous-chef aan de slag te gaan.
- Je bent leergierig en je hebt interesse in gastronomie.
- Je bent flexibel, direct en durft te ondernemen.
- Je kan delegeren en bent in staat om in complexe situaties het overzicht te behouden.
- Je spreekt vlot Nederlands of Frans.
- Bij voorkeur woonachtig in de omgeving en eigen vervoer.

What do you want to do ? New mailCopy

Profiel

Persoonsgebonden competenties

  • Samenwerken als hecht team
  • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
  • Omgaan met stress
  • Zin voor nauwkeurigheid hebben
  • Resultaatgerichtheid
  • Plannen (= ordenen)
  • Leervermogen hebben
  • Regels en afspraken nakomen
  • Creatief denken (Inventiviteit)
  • Zelfstandig werken
  • Aanbod

    Aanbod

    - Indiensttreding: zo snel mogelijk.
    - Deeltijdse betrekking in een leuke en dynamische werksfeer.
    - Aantrekkelijk salaris.
    - Doorgroeimogelijkheden en ondersteuning bij eventuele deelname aan wedstrijden.
    - Mogelijkheid tot bijscholing.

    What do you want to do ? New mailCopy

    Informations supplémentaires

    Statut
    Actif
    Formation requise
    Autres
    Lieu
    Maarkedal
    Heures de travail par semaine
    8 - 40
    Type de Contrat
    Temps plein/ CDD
    Date de publication
    04-07-2021
    Secteur
    Hôtellerie / Restauration
    Permis de conduire BE/EU exigé
    Non
    Voiture exigée
    Non
    Lettre de motivation exigée
    Non
    Langues
    Français

    Hôtellerie / Restauration | Temps plein/ CDD | Autres

    Postuler maintenant

    Partager cette offre