.Net webdeveloper voor internationaal productiebedrijf à Antwerp

Introduction Dit bedrijf gespecialiseerd in textiel is op zoek naar een .Net webdeveloper voor het optimaliseren van verschillende interne applicaties en websites. Deze bestaat uit hun B2B platform, webshops & hun verschillende websites. Naast een sterk IT-team, zal je hier ook nauw samenwerken met jouw collega's van marketing en sales. Ben je op zoek naar een internationaal werkkader die sterk in haar werknemers investeert? Dan kan dit de vacature voor jou. Responsibilities Jouw verantwoordelijkheden: .Net Webdeveloper, ASP.NET MVC, Web API, JavaScript, SQL Men probeert hier zoveel mogelijk variatie te brengen in mensen hun functie. Bijvoorbeeld wordt hier per groep aan één project gewerkt en kunnen jouw taken naar g

Description du poste

Introduction

Dit bedrijf gespecialiseerd in textiel is op zoek naar een .Net webdeveloper voor het optimaliseren van verschillende interne applicaties en websites. Deze bestaat uit hun B2B platform, webshops & hun verschillende websites. Naast een sterk IT-team, zal je hier ook nauw samenwerken met jouw collega's van marketing en sales.

Ben je op zoek naar een internationaal werkkader die sterk in haar werknemers investeert? Dan kan dit de vacature voor jou.

Responsibilities

Jouw verantwoordelijkheden: .Net Webdeveloper, ASP.NET MVC, Web API, JavaScript, SQL

Men probeert hier zoveel mogelijk variatie te brengen in mensen hun functie. Bijvoorbeeld wordt hier per groep aan één project gewerkt en kunnen jouw taken naar gelang het project verschillen. Samen zijn jullie hier verantwoordelijk voor de technische analyse/documentatie, ontwerp van de applicatie, de ontwikkeling ervan, het testen, de navolging en natuurlijk ondersteuning.

Profile

Jouw profiel: .Net Webdeveloper, ASP.NET MVC, Web API, JavaScript, SQL

Analytisch denken, gedrevenheid en nieuwsgierigheid zijn voor hen sterke attributen. Deze zal je allemaal nodig hebben om creatief om te kunnen springen met complexe applicaties.

Je bent iemand die communicatief onderlegd is. Je geeft gewicht aan jouw mening met goed onderbouwde argumenten en heb oor naar wat jouw collega's te vertellen hebben.

Flexibel in verschillende omstandigheden. Dit kan gaan over werkdruk, maar ook over bepaalde taken die je zal moeten uitvoeren. Hierbij is het belangrijk dat je probleemoplossend te werk gaat.

Je hebt minimum een twee jarige professionele ervaring gekoppeld aan een bachelor/masterdiploma in Toegepaste Informatica.

Interesse in de core business van het bedrijf of de productie hiervan wordt gezien als een sterk pluspunt!

.Net Webdeveloper, ASP.NET MVC, Web API, JavaScript, SQL - Locatie: Antwerpen

Job Offer

Ons aanbod: .Net Webdeveloper, ASP.NET MVC, Web API, JavaScript, SQL

Een uitdagende functie binnen een fris en ambitieus bedrijf. Je krijgt hier de kans om je op technisch & persoonlijk vlak volledig te ontplooien door opleidingen en workshops.

Naast deze ontplooiing zal je hier in een zeer modern kader werken dat voorzien is van verschillende faciliteiten/activiteiten waarvan je gebruik kan maken. Denk aan een voetbaltafel, yoga of fitness.

Vervolgens geniet je hier ook van een aantrekkelijke verloning dat verder wordt aangevuld met een bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering.

Woon je in de buurt en wil je je nog vlotter kunnen verplaatsen? Hier biedt men je de mogelijkheid van een e-bike aan!

Keywords: .Net Webdeveloper, ASP.NET MVC, Web API, JavaScript, SQL

Heb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin geïnteresseerd kan zijn? Aarzel dan zeker niet om Jens of Cedric van Austin Bright samen met je cv te contacteren via apply @ austinbright.com of bel ons op het nummer 02 808 33 55 .We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Autres
Lieu
Antwerp
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
28-10-2021
Secteur
Informatique / Télécommunication
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Informatique / Télécommunication | Temps plein/ CDD | Autres

Postuler maintenant

Partager cette offre