Schoolstage / eindproef in een productieomgeving à null

Description du poste

de functie

Een stage/proef kan bestaan uit het observeren en begrijpen van een onderdeel van het productieproces (een zogenaamde meeloopstage). Hierbij maak je niet alleen kennnis met de chemie achter het proces, maar leer je ook van onze procesoperatoren hoe je een industriële productie-installatie opstart, aan- en bijstuurt en zelfs onderhoudt.

Een andere mogelijke stage bestaat uit het onderzoeken van een probleemstelling,uiteraard gerelateerd aan het productieproces. Naast het vergaren van de nodige (proces)kennis krijg je eveneens de kans om “de mensen achter het proces” beter te leren kennen. Indien van toepassing, behoren ook labo- of bedrijfstesten zeker tot de mogelijkheden.

Een stage bij EuroChem Antwerpen focust dus niet alleen op (een onderdeel van) het productieproces of één of ander probleem, maar geeft je ook de gelegenheid om dit in een breder perspectief te plaatsen en samen te werken met onze collega's. Na afloop zal je een beter beeld gekregen hebben van hoe we er als team voor zorgen dat er elke dag opnieuw weer kwaliteitsvolle produkten naar onze klanten kunnen vertrekken.

Schoolstage / eindproef in een productieomgeving: het profiel

Onze interesse gaat uit naar laatstejaars uit verschillende technische richtingen. In functie van de lopende projecten kijken we naar wat mogelijk is.

Aanbod

Een schoolstage in de productie is in een volcontinu systeem. Alle andere samenwerkingsvormen zijn meestal in dagdienst. Je kan altijd gebruik maken van de (shift)bussen die je gratis van en naar het werk brengen.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Autres
Lieu
null
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
03-11-2021
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Postuler maintenant

Partager cette offre