Weekend- en vakantiemedewerker Dordrecht à Voeren

Description du poste

Zie jij een bijbaan waarbij je klanten blij kan maken met een unieke winkelbeleving in ons filiaal in Dordrecht wel zitten?

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Jouw werkdag als weekend- en vakantiemedewerker bij Omoda zou er zo uit kunnen zien:
Gelukkig hoef je nooit echt vroeg te beginnen, zo heb je ’s avonds ook nog tijd voor leuke dingen. Je ziet dat er al wat collega’s op het werk zijn wanneer je aankomt. Je pakt voor jezelf even een bak koffie om rustig op te starten. Langzaam druppelt iedereen binnen en kunnen jullie beginnen met het doornemen van de dag. Met het team bespreken jullie kort wat de doelen zijn en natuurlijk geef jij je input. Je geeft aan dat je wel wat nieuwe items wilt presenteren in de winkel en de manager vindt dit een goed idee. Tof dat je mee mag denken en je creativiteit kwijt kan.

De winkel is inmiddels open en langzaamaan wordt het drukker. Je hebt al een paar leuke klanten geholpen. Na een gezellige lunchpauze begint het echt druk te worden en kom je lekker in de flow. Wanneer je even op je horloge kijkt schrik je gewoon, de werkdag is al bijna voorbij. Eind van de dag zorgen jullie ervoor dat de winkel er weer netjes uit ziet en sluiten jullie met het team de werkdag af. Van deze bijbaan krijg je energie!

Op deze werkdag heb jij het verschil kunnen maken in:
• klantbeleving; door jouw goede en inspirerende adviezen zijn veel klanten met een nieuw paar schoenen de deur uitgegaan;
• het zorgen voor een goede winkelpresentatie; de collectie werd mooi gepresenteerd en de winkel zag er de hele dag netjes uit;
• het snel verwerken van de inkomende voorraad zodat de klanten ons hele aanbod konden bewonderen.

Als weekend- en vakantiemedewerker bij Omoda Dordrecht versterk je het team op drukke momenten en je bent flexibel inzetbaar. Je bent sowieso beschikbaar op koopavonden en zaterdagen.

Functie-eisen

• je bent klantgericht en vindt het een uitdaging met jouw advies het onze klanten naar de zin te maken;
• je bent modebewust en hebt een passie voor schoenen; 
• je hebt een positieve en enthousiaste werkinstelling;
• je houdt wel van wat beweging en het regelmatige traplopen is voor jou geen probleem.

Omoda’s arbeidsvoorwaarden

• leuke werksfeer! 
• als eerste de nieuwe collectie bewonderen; 
• 20% personeelskorting op de collectie en een maandelijkse winactie;
• aansluiting bij Pensioenfonds Detailhandel; 
• korting op je zorgverzekering bij bepaalde verzekeraars.

Team Dordrecht

Ons Omoda team in Dordt bestaat uit 13 enthousiaste en hard werkende shoelovers met een passie voor schoenen en fashion. Wij vinden onze winkel de leukste van Dordrecht! Waarom? Wij zijn hartelijk, hard werkend, collegiaal en hebben veel humor. Wij weten wat we aan elkaar hebben en vullen elkaar goed aan. We houden erg van snoepen en hebben zelfs elke zaterdag het ‘bakrooster’. Gelukkig train je deze calorieën er op een drukke zaterdag ook snel weer af. We lopen op een gemiddelde dag zo’n 10 kilometer(!). Pas wel op, het kan zomaar zijn dat je met deze baan opeens 20 paar schoenen rijker bent. Geef Omoda maar gewoon de schuld. We hebben trouwens bijna allemaal een bijnaam. Voor jou verzinnen we dus ook een leuke. Ben je een beetje fotogeniek? Wij niet altijd, maar houden ervan foto’s te maken van onze nieuwste aanwinsten en dit te delen op onze socials. Klinkt dit als muziek in je oren?

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Autres
Lieu
Voeren
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
03-11-2021
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Postuler maintenant

Partager cette offre