Vacature jobstudent architect-tekenaar à Antwerp

POLO Architects is een multidisciplinair team dat zich profileert als conceptueel vormgever. De opdrachten van het bureau voor stedenbouw, architectuur & interieur zijn zeer uiteenlopend van aard. Ons team bestaat uit 120 gepassioneerde medewerkers waarvan het merendeel architect is. Wij hebben kantoren in Antwerpen en Brussel. Voor ons kantoor te Antwerpen zijn wij op zoek naar een jobstudent voor tekenwerk tijdens de maanden augustus en september . Het tekenwerk bestaat voornamelijk uit het aanpassen en het hertekenen van plannen volgens een vaste template voor gebruik in print media en op de website. profiel Je bent student architectuur. Je kan goed plannen lezen en interpreteren. Je tekent graag en goed op de computer

Description du poste

POLO Architects is een multidisciplinair team dat zich profileert als conceptueel vormgever. De opdrachten van het bureau voor stedenbouw, architectuur & interieur zijn zeer uiteenlopend van aard. Ons team bestaat uit 120 gepassioneerde medewerkers waarvan het merendeel architect is. Wij hebben kantoren in Antwerpen en Brussel.

Voor ons kantoor te Antwerpen zijn wij op zoek naar een jobstudent voor tekenwerk tijdens de maanden augustus en september . Het tekenwerk bestaat voornamelijk uit het aanpassen en het hertekenen van plannen volgens een vaste template voor gebruik in print media en op de website.

profiel

Je bent student architectuur.
Je kan goed plannen lezen en interpreteren.
Je tekent graag en goed op de computer.
Je hebt een goede kennis van MS Office, Autocad en Adobe Illustrator & Photoshop.
Je bent nauwkeurig en kan zelfstandig werken.

AANBOD

Wij bieden een correcte vergoeding en een goede werkomgeving binnen een dynamisch team van meer dan honderd medewerkers, met gevarieerde opdrachten.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Autres
Lieu
Antwerp
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
03-11-2021
Secteur
Construction / BTP
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Construction / BTP | Temps plein/ CDD | Autres

Postuler maintenant

Partager cette offre