Medewerker studentenadministratie – 50% à Antwerpen

Description du poste

Functieomschrijving

Je ondersteunt de dienst studentenadministratie door het autonoom uitvoeren van administratieve en inhoudelijke activiteiten, rekening houdende met geldende afspraken, deadlines, procedures en/of wetgeving. Je draagt zo bij aan de vlotte en operationele werking van de processen en kwaliteitsvolle en efficiënte dienstverlening van de dienst studentenadministratie. Je vormt een kritisch oordeel over de beschikbare informatie, bedoeld voor zowel internen als externen. Je staat onder andere in voor: - het verwerken van het geheel aan samenhangende administratieve taken die betrekking hebben op het inschrijvingsproces van studenten, studentendossiers en opleidingsprogramma's, rekening houdend met en in toepassing van geldende afspraken, deadlines, procedures en/of wet- en regelgeving. voorbeeldtaken: het inschrijven van studenten, verantwoordelijk zijn voor het verzamelen van de nodige informatie over en de administratieve input van opleidingsprogramma's - het oplossen en opvolgen van studentendossiers in verband met de te behandelen dossiers, teneinde een optimale dienstverlening aan te bieden. voorbeeldtaken: opvolgen van studentendossiers (ondertekeningen contracten, studiegelden, …), verantwoordelijk zijn voor administratieve opvolging van de toelatingscommissie, signaleren en bespreken van complexe dossiers met de leidinggevende, verzorgen van de communicatie met interne en externe belanghebbenden. - het geven van informatie aan en beantwoorden van vragen van belanghebbenden, teneinde deze te begeleiden en te informeren. voorbeeldtaken: Opzoeken van wet- en regelgeving binnen de studentenadministratie en toelichting hierover geven aan (kandidaat-)studenten en collega’s docenten. Opvragen en bezorgen van documenten en gegevens aan (kandidaat-)studenten en collega’s docenten. - het volgen van de evoluties en ontwikkelingen binnen studentenadministratie zowel op inhoudelijk vlak als op het vlak van regelgeving. voorbeeldtaken: Uitwisselen van ervaring en kennis met collega's. Deelnemen aan interne en externe opleidingen. Lezen van vakliteratuur; opvolgen van wet- en regelgeving binnen de studentenadministratie.

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelordiploma, bij voorkeur in een administratieve richting . Je hebt bij voorkeur minimum 5 jaar ervaring binnen een administratieve functie.Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Je bent een enthousiaste medewerker. Je kan zowel zelfstandig als in een team werken en je besteedt zorg aan het werken met externe partners. Je werkt planmatig en resultaatgericht. Je bent bereid om zowel overdag als 's avonds te werken. Je bent bereid om op andere vestigingsplaatsen te werken.

Aanbod

Je wordt aangesteld in een statutair tijdelijk vacant (verlengbaar) ambt voor 50% m.i.v. 01-09-2021 of aansluitend tot en met 31-12-2021. Hernieuwing van aanstelling is mogelijk na positieve evaluatie en binnen de financiële en organisatorische krijtlijnen. Na twee jaar en bijbehorende positieve evaluatie en binnen de financiële en organisatorische krijtlijnen, kan een aanstelling van onbepaalde duur volgen. Je ontvangt een loon in functie van je kwalificaties en ervaring binnen de loonrange salarisschaal 4.1 (barema 581 - B11), salarisschaal 4.2 (barema 582 - B12) van de AP Hogeschool. Er kan een geldelijke anciënniteitsbijslag worden toegekend conform het reglement toekenning geldelijke anciënniteitsbijslag op grond van de beoordeling van nuttige beroepservaring. Wij bieden een hospitalisatieverzekering aan wanneer de aanstellingstermijn 12 maanden overschrijdt. Voor personeelsleden met een tewerkstelling van 70% of meer, is deze kosteloos. Ook familieleden van onze personeelsleden kunnen aansluiten (mits bijdrage). Je krijgt een volledige terugbetaling van woon-werkverkeer met het openbaar vervoer of een fietsvergoeding van 0,165 euro/km.

Informations supplémentaires

Statut
Actif
Formation requise
Autres
Lieu
Antwerpen
Heures de travail par semaine
8 - 40
Type de Contrat
Temps plein/ CDD
Date de publication
03-11-2021
Secteur
Autres
Permis de conduire BE/EU exigé
Non
Voiture exigée
Non
Lettre de motivation exigée
Non
Langues
Français

Autres | Temps plein/ CDD | Autres

Postuler maintenant

Partager cette offre